Άγριες Μέλισσες: Ο αλκοολισμός της Ασημίνας και ο Μπάμπης

Συνεχόμενες ανατροπές μας επιφυλάσσουν οι  Άγριες Μέλισσες με όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς να επιστέφουν στο Διαφάνι και ο στόχος αυτή τη φορά να γίνονται  η Ασημίνα, ο Μπάμπης και η Δρόσω.

Δειτε παρακάτω τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς Άγριες Μέλισσες.

Η Ασημίνα αλκοολική και ο ρόλος του Μπάμπη.

Η Ασημίνα θα χτυπηθεί και πάλι από την μοίρα αφού ο ερχομός του Μπάμπη θα φέρει αναστατώσεις . Οι δυο τους  θα αναπτύξουν μια σχέση με έντονη ερωτική διάθεση. Η Ασημίνα θέλοντας να βοηθήσει τον Μπάμπη να έχει τον δικό του χώρο του παραχωρεί το πατρικό της σπίτι  και αυτό θα τους φέρει πιο κοντά.

Στη συνέχεια των επεισοδίων θα δούμε  τους δυο ηθοποιούς να έρχονται κοντά κάτι που αναστατώνει περισσότερο την  Ασημίνα και μην έχοντας άλλη διέξοδο το ρίχνει στο ποτό.

Η Δρόσω εκμεταλλεύεται τον αλκοολισμό της Ασημίνας

Η Δρόσω φτάνοντας στο Διαφάνι θα δει το παιδί της Γιώργη Σέργιο Σεβαστό  και εκείνο γνωρίζοντας την Ασημίνα ως μητέρα θα την αποκαλέσει θεία .Η καρδιά της θα ραγίσει και θα αρχίσει να διεκδικεί το παιδί και αυτό είναι κάτι που θα ωθήσει την  Ασημίνα περισσότερο στον αλκοολισμό.

Δείτε επίσης : Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά στο «Διαφάνι» βγαίνει στο φως και όλα ανατρέπονται στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ασημίνα θα φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να  ανταποκριθεί λόγω αλκοολισμού και θα παραμελήσει τον μικρό Σέργιο και τότε η Δρόσω  θα πάρει  τα ηνία για να διεκδικήσει το παιδί της και να πάρει την επιμέλεια του.

Μας περιμένουν λοιπόν μεγάλες ανατροπές αφού το Διαφάνι θα γίνει πάλι άνω κάτω.

 

Close