Άγριες Μέλισσες : Η Πηνελόπη χάνει το παιδί

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη χάνει το παιδί και βυθίζεται στο πένθος. Πως θα αντιδράσει ο Αλέξης; Μεγάλο spoiler για τη σειρά.

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1  Άγριες Μέλισσες έχει καταφέρει για δύο συνεχόμενα χρόνια να καθηλώσει τους τηλεθεατές στους τηλεοπτικούς τους δέκτες. Οι ανατροπές και οι εξελίξεις είναι πολλές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και φαίνεται πως και μέχρι σήμερα συνεχίζονται ανελλιπώς.

Δείτε ακόμα «Άγριες Μέλισσες»: Η συνάντηση στο Παρίσι Ασημίνας-Δρόσως που φέρνει την ανατροπή

Τα spoilers είναι πολλά και οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων φαίνεται πως ενδιαφέρουν ένα τεράστιο μέρος του ελληνικού πληθυσμού. Στις νέες εξελίξεις λοιπόν φαίνεται πως η Πηνελόπη χάνει το παιδί του Αλέξη. Στο παρακάτω άρθρο λοιπόν, θα δούμε όλες τις εξελίξεις αναλυτικά.

Διαβάστε παρακάτω: 

Φαίνεται πως η οικογένεια των Σεβαστών θα βυθιστεί σε τεράστια θλίψη μετά τα τελευταία νέα που θα τους φέρει η Πηνελόπη. Δύο οικογένειες θα κλονιστούν μετά από ένα απαίσιο γεγονός που θα συνταράξει τις οικογένειες και το Διαφάνι γενικότερα.

Το συγκεκριμένο γεγονός θα προκαλέσει πανικό αλλά και βαθύ πένθος. Η Πηνελόπη, μέσα από μία δυσάρεστη εξέλιξη φαίνεται πως θα χάσει το παιδί της, στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες. Ένα παιδί που δυστυχώς δε θα προλάβει να γνωρίσει τον κόσμο.

Άγριες Μέλισσες : Η Πηνελόπη χάνει το παιδί

Αυτή η δυσάρεστη και αναπάντεχη είδηση θα στεναχωρήσει ακόμη και τον Μελέτη, ο οποίος μπορεί να μην χάρηκε με την εγκυμοσύνη της Πηνελόπης, όμως είναι γνωστή η μεγάλη αδυναμία που τρέφει για την πρωταγωνίστρια.

Η Πηνελόπη λοιπόν, θα επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειάς της, συντετριμμένη. Αυτό το παιδί άλλωστε είχε καταφέρει να της δώσει μία πνοή και μία ελπίδα για την ζωή. Πως θα αντιδράσει όμως ο Αλέξης;

 

Η μεγάλη ρήξη με τον Αλέξη

Άγριες Μέλισσες : Η Πηνελόπη χάνει το παιδί

Φαίνεται πως αυτό το παιδί ήταν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην Πηνελόπη και στον Αλέξη. Αν η Πηνελόπη δεν μάθαινε πως ήταν έγκυος, δύσκολα θα την δεχόταν πίσω ο Γραμματικός. Μπορεί οι δυο τους να γνώριζαν πως η σχέση τους κρατιέται ζωντανή μόνο εξαιτίας του γι@ τους, όμως αποφάσισαν να δώσουν μία ευκαιρία.

Όμως η Πηνελόπη χάνει το παιδί μετά από μία απότομη και καθοριστική κίνηση. Όλη η οικογένεια θα ταραχτεί και ο Αλέξης Γραμματικός θα βρεθεί μία ανάσα πριν το διαζύγιο. Παρόλα αυτά θα στηρίξει την Πηνελόπη στις δύσκολες στιγμές που θα περάσει.

Άγριες Μέλισσες : Η Πηνελόπη χάνει το παιδί

Όμως όσο κι αν προσπαθήσει να την στηρίξει η ρήξη στην σχέση τους δε θα αργήσει να έρθει.

Το ζευγάρι που ενώθηκε ξανά για χάρη του παιδιού, φαίνεται πως χωρίς το παιδί, δεν θα έχει τίποτα να το συνδέει. Από την στιγμή λοιπόν που αυτό δεν υπάρχει, ο Αλέξης θα κάνει δεύτερες σκέψεις για το αν αξίζει να είναι μαζί με την Πηνελόπη.

Ο Αλέξης άλλωστε, γνωρίζει πως είναι παντρεμένος με μία γυναίκα που σκέφτεται άλλον και αυτό του προκαλεί έντονη πίεση και πόνο. Το ζευγάρι λοιπόν φαίνεται πως θα φτάσει σε μία μεγάλη απόφαση. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τις εξελίξεις στην τηλεόραση και αναμένουμε για την συνέχεια.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close