Άγριες μέλισσες: Η Ρένα γίνεται ένα με την Μυρσίνη και ταπεινώνει την Ασημίνα

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι πολλές καθώς η  Ρένα γίνεται ένα με την Μυρσίνη και ταπεινώνει την Ασημίνα.

Πως θα αντιδράσει η Ασημίνα σε αυτό; Ο Νικηφόρος, που μπλέκεται για άλλη μια φορά στα πόδια του η Μυρσίνη τι θα κάνει;

Ο Νικηφόρος Σεβαστός, μετά το διαζύγιο του από την Ασημίνα, φαίνεται πως σιγά σιγά ξαναβρίσκει τα πατήματα του και βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο της Ρένας Μόρφου. Η γοητευτική κοπέλα είναι μοναχοκόρη ενός από τους μεγαλύτερους επενδυτές και φίλους του Ακύλα που θα τον χρηματοδοτήσουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια του, για το αεροδρόμιο.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα εκδικείται τον Ακύλα με τον χειρότερο τρόπο

Πώς θα αλλάξει η ζωή του Νικηφόρου η Ρένα;

Άγριες μέλισσες: Η Ρένα γίνεται ένα με την Μυρσίνη και ταπεινώνει την Ασημίνα

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες μέλισσες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικόυ OK, η νεαρή κοπέλα μοιάζει να γοητεύει τον Νικηφόρο που μετά το διαζύγιο με την Ασημίνα μοιάζει έρμαιο στα χέρια της. Η Ρένα είναι ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο που δεν έχει όρια πρέπει και όχι στην ζωή της. Ο Νικηφόρος θέλοντας να ξεπεράσει την Ασημίνα δεν θα δει καθαρά τον χαρακτήρα της Ρένας.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 37 , 38 , 39 , 40

Η Ρένα θα αρχίσει να ανακατεύεται στη ζωή του και να την κάνει άνω κάτω. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πως επεμβαίνει ακόμη και στο πότε θα βλέπει τον γιο του!  Ο αντρικός  εγωισμός  του Νικηφόρου από την άλλη, δεν θα τον αφήσει στην αρχή τουλάχιστον να δει καθαρά που έχει μπλέξει.

Η Συνάντηση  της Ασημίνας με την Ρένα

Άγριες μέλισσες: Η Ρένα γίνεται ένα με την Μυρσίνη και ταπεινώνει την Ασημίνα

Η Ασημίνα, που έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, σε μια συνάντηση της με τον Νικηφόρο και την Ρένα θα βρεθεί αντιμέτωπή με μια γυναίκα χειρότερη και από τη Μυρσίνη Σεβαστού. Η Ρένα θα μιλήσει προσβλητικά στην Ασημίνα με τον Νικηφόρο να μένει αμέτοχος. Η Ασημίνα θα μέινει έκπληκτη, αλλά όχι με σταυρωμένα χέρια….

Η Ρένα γίνεται ένα με την Μυρσίνη και ταπεινώνει την Ασημίνα

Η Μυρσίνη, που θα επιστρέψει από το Παρίσι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στον γάμο της με τον Δούκα, θα δει με καλό μάτι την νέα σχέση του Νικηφόρου και θα προσπαθήσει να κερδίσει την συμπάθεια της Ρένας που γοητεύεται από την κοσμοπολίτισσα Μυρσίνη. Οι δύο γυναίκες στην αρχή θα συναντιούνται κρυφά και θα καταστρώνουν σχέδια. … ώσπου ο Νικηφόρος θα ανακαλύψει τα σχέδια τους. Πως θα αντιδράσει ο Νικηφόρος ;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close