Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα εκδικείται τον Ακύλα με τον χειρότερο τρόπο

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές και τραγικές, η Κορίνα εκδικείται τον Ακύλα με τον χειρότερο τρόπο.

Τραγικά γεγονότα και ανατρεπτικές καταστάσεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες μέλισσες.

Σίγουρα θα μας σοκάρει η συμπεριφορά της Κορίνας, την οποία θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς άγριες μέλισσες, να αλλάζει ριζικά και μάλιστα  να είναι απέναντι στον πατέρα της, τον Ακύλα.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μπλέκει με έναν γοητευτικό αλλά παντρεμένο άνδρα

Η Κορίνα, όπως έχουμε δει μέχρι τώρα τον λατρεύει και του δείχνει μεγάλη αδυναμία.  Όμως η Κορίνα ,είναι ένα πρόσωπο που θα κυριαρχήσει στις εξελίξεις της σειράς ,αντιμετωπίζοντας καταστάσεις που θα αλλάξουν εντελώς τη ζωή της . Μέχρι τώρα, την έχουμε δει να είναι ερωτευμένη με τον Μελέτη και να είναι σε μόνιμη κόντρα τόσο με τη μητέρα της όσο και με τον αδερφό της τον Λευτέρη.

Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα εκδικείται τον Ακύλα με τον χειρότερο τρόπο

Πως η Κορίνα θα στείλει τον πατέρα της φυλακή

η Κορίνα Γνωρίζοντας τον Μπάμπη, θα καταλάβει πως τα αισθήματά της για τον Μελέτη δεν είναι τόσο δυνατά.  Από την άλλη την έχει επηρεάσει το γεγονός πως ο Μελέτης, διατηρούσε σχέση με την ξαδέρφη του κάτι που την έχει ενοχλήσει πολύ . Τη βραδιά που η Κορίνα θα βρεθεί στην Πανδώρα τη μπουάτ πού τραγουδάει ο Μπάμπης, η ζωή της αλλάξει.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TV Mania,  η κόρη του Μεγαρίτη με τον γιο του Βαμβακά θα ζήσουν μία θυελλώδη σχέση.

Η Κορίνα, μαθαίνει από τον Μπάμπη για τη σκοτεινή πλευρά του πατέρα της και την παράνομη δράση του

Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα εκδικείται τον Ακύλα με τον χειρότερο τρόπο

Στην αρχή αρνείται να πιστέψει όλα όσα θα ακούσει καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα του σατανικού Ακύλα Μεγαρίτη . Ομως αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας της.  Ωστόσο όταν συνειδητοποιήσει, ποια είναι η αληθινή ταυτότητα του ο κόσμος της θα γκρεμιστεί . Θα νιώσει πολύ αγχωμένη και θα ναι έτοιμη να καταρρεύσει.Αυτόν τον άνθρωπο που θαύμαζε από μικρό κοριτσάκι και τον αγαπούσε με όλο της το είναι. Τώρα τον σιχαίνεται …

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες : Ο θάνατος της κυρά Δέσπως συγκλονίζει το Διαφάνι

Για ένα μικρό διάστημα η Κορίνα , Θα θελήσει να απομονωθεί και θα αποφύγει να μιλάει πολύ-πολύ με την οικογένειά της, έτσι θα προσπαθήσει να κρύψει την ψυχολογική αναστάτωση και το πόσο έχει κλονιστεί μετά από όσα μετά από όσα έμαθε για τον πατέρα της.  Κάποια στιγμή όμως θα αποφασίσει να μιλήσει στη Zωή.

Tότε η μητέρα της, θα της εξομολογηθεί τα πάντα και θα κλάψει με λυγμούς στην αγκαλιά της . Kαι οι δύο γυναίκες καταλαβαίνουν πως τις ενώνει το ίδιο συναίσθημα .  Mάνα και κόρη, θέλουν να τιμωρήσουν τον Aκύλα και να τον κάνουν να πληρώσει για όλα όσα έχει κάνει .

Η Κορίνα εκδικείται τον Ακύλα με τον χειρότερο τρόπο

Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα εκδικείται τον Ακύλα με τον χειρότερο τρόπο

από κείνη τη στιγμή αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον Ακύλα Μεγαρίτη . O  ίδιος δεν μπορεί να φανταστεί, πως η κόρη του θα γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός του . Zωή και Κορίνα  ενώνουν τις δυνάμεις τους και θέλουν να στείλουν τον Ακύλα στη φυλακή. Η Κορίνα ,θα βαδίσει στα χνάρια της Πηνελόπη Σεβαστού και θα αποφασίσει μετά από όσα μαθαίνει για τον Ακύλα, να  τον στείλει στο εδώλιο του κατηγορουμένου .

Όταν αρχίσει να ψάχνει για την παράνομη δράση του πατέρα της θα βρεθεί μπροστά σε έναν αδίστακτο άντρα που δε θα θέλει να ξέρει και πάντα αποφασισμένη και χωρίς τύψεις θα στείλει τον πατέρα της πίσω από τα σίδερα της φυλακής προκειμένου να πληρώσει όλα όσα έκανε.

Πως θα αντιδράσει ο Ακύλας;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close