Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς μια βραδιά πάθους θα καταστρέψει τη Μυρσίνη .

Η τιμωρία της Μυρσίνης πλησιάζει λίγο πριν το φινάλε της σειράς και θα γίνει με τον πιο καταστροφικό τρόπο. 

Yπαρχουν αυτοί που λένε με τέτοια spoilers Υπάρχει Θεός Μυρσίνη! Ανοίξτε τις σαμπάνιες, ξεχυθείτε στους δρόμους, πείτε συνθήματα στα μπαλκόνια. ΌΛΑ ΔΕΚΤΑ! Είμαστε και εμείς που αγαπάμε Μυρσίνη και θέλουμε για την queenαρα μας ένα άλλο τελος

Η Μυρσίνη όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει τεράστια λάθη. Έχει καταφέρει με δόλιο τρόπο να κάνει τον Δούκα με τον αδερφό του, Μιλτιάδη να μην μιλούν. Έχει απατήσει τον Δούκα τις στιγμές που εκείνος θεωρούσε πως ήταν λαμπάδα αναμμένη και φυσικά η στάση της έχει καταφέρει να απομακρύνει και τα παιδιά της.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα πέφτει στα πατώματα μετά τον χωρισμό της

Παρόλες τις κακουχίες που την έχουν βρει φαίνεται πως η Μυρσίνη δεν βάζει μυαλό. Η ματαιοδοξία της είναι ο χειρότερος εχθρός της και όσο αρνείται να το καταλάβει τόσο πιο μόνη θα μείνει. Αυτή τη φορά ο νεαρός Θέμης που είναι οικονομικός διευθυντής στην εταιρία της θα την πλησιάσει για άλλη μία φορά φλερτάροντάς την έντονα.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω περνάει στην αντεπίθεση

Φυσικά ο Θέμης δεν τρέφει αγνά συναισθήματα για την Μυρσίνη. Πιστεύει ότι έχει πολλά λεφτά και προσπαθεί να επωφεληθεί από την σχέση τους. Η Μυρσίνη όμως πέφτει σαν παιδούλα στον…έρωτά του. Μάλιστα οι δυο τους θα ζήσουν μία νύχτα πάθους.

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Αιμιλία ενώνεται με τις γυναίκες στο Διαφάνι

Μία νύχτα πάθους που ο Δούκας θα μάθει γι’ αυτήν. Σε συνδυασμό με όλα όσα έχει κάνει η Μυρσίνη στον Δούκα τα τελευταία χρόνια, εκείνος δεν πρόκειται να δείξει έλεος σε ακόμη ένα σφάλμα της. Αγωνία και τρόμος περιμένουν την Μυρσίνη ενώ ο Δούκας ετοιμάζει λίγο πριν το μεγάλο φινάλε την μεγάλη τιμωρία της. Αναμένουμε.

Άγριες Μέλισσες-Μυρσίνη-

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close