Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη σε Δούκα: Δεν με ενδιαφέρεις πια

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Μυρσίνη να λέει αυτό που όλοι περιμέναμε-Δεν με ενδιαφέρεις Δούκα πια

Μυρσίνη Is bacκ : Mετά τον Δούκα και η Μυρσίνη επανέρχεται στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και έχει να γίνει της Μυρσίνης το κάγκελο

Ο Δούκας αποφασίζει να παραχωρήσει την περιουσία στα παιδιά του προκαλώντας έτσι πανικό στην Μυρσίνη, η οποία καταλαβαίνει τους λόγους για τους οποίους αποφασίζει να το κάνει αυτό στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ξανθός τα βρίσκει σκούρα με τον Ζάχο

Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής ξαφνιάζονται με την πρόταση του Δούκα να τους παραχωρήσει την περιουσία του κι αποφασίζουν να το συζητήσουν με τις αδελφές Σταμίρη, πριν πάρουν την τελική απόφαση.

Διαλύεται οριστικά η σχέση Δούκα και Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες

Η σχέση Δούκα και Μυρσίνης φαίνεται πως διαλύεται οριστικά μετά από αυτό καθώς η Μυρσίνη θεωρεί πως ο Δούκας το έκανε αυτό για να μην μείνει τίποτα στα χέρια της. Ο ίδιος της λέει πως τον πρόδωσε για τρίτη συνεχόμενη φορά και η αποκάλυψη του Μεγαρίτη, ήταν το αποτελειωτικό χτύπημα στην σχέση τους.

Άγριες-Μέλισσες-Μυρσίνη

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Το οριστικό φινάλε της Δρόσως και του Κωνσταντή

Το οριστικό τέλος στην σχέση τους είναι γεγονός φέρνοντας στο προσκήνιο ένα νέο ντόμινο εξελίξεων και ανατροπών. Η Μυρσίνη στο επεισόδιο της Δευτέρας αποφασίζει πως δεν την νοιάζει πια τίποτα στις Άγριες Μέλισσες όσον αφορά την σχέση της με τον Δούκα και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ένας θάνατος έρχεται να τους ταρακουνήσει. Σύμφωνα με το Youfly.com, ποιος πεθαίνει;

Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη σε Δούκα: Δεν με ενδιαφέρεις πια

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Δευτέρα 11 Απριλίου – Επεισόδιο 97

Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής ξαφνιάζονται με την πρόταση του Δούκα να τους παραχωρήσει την περιουσία του κι αποφασίζουν να το συζητήσουν με τις αδελφές Σταμίρη, πριν πάρουν την τελική απόφαση. Ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίρνουν μια πολύ σημαντική πληροφορία. Η σχέση Δούκα – Μυρσίνης φαίνεται πως διαλύεται οριστικά.

Άγριες-Μέλισσες-Ζάχος-Λάμπρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βασανίζει φρικτά Σταμάτη και Κυριάκο

Το Διαφάνι είναι προβληματισμένο με την απόφαση των Καρυών να δεχτούν την πρόταση του Δούκα. Ο Σταμάτης επιστρέφει μετανιωμένος και για να πείσει τον Ζαχαρία να τον ξαναδεχτεί, παίρνει μια σημαντική απόφαση. Ένας θάνατος θα ταρακουνήσει το σπίτι των Σεβαστών, ενώ ο Ακύλας βλέποντας πως χάνει τη μάχη, ξεκινάει σφοδρότερο πόλεμο, έτοιμος να φτάσει στα άκρα.

Τρίτη 12 Απριλίου – Επεισόδιο 98

Ο Νικηφόρος νιώθει ενοχές απέναντι στη Ρένα, αλλά και στην Ασημίνα. Ο Ζάχος με τον Λάμπρο, μετά τις αποκαλύψεις του Τάσσιου, αποφασίζουν να γραφτούν σε μια σκακιστική λέσχη για να πλησιάσουν τον άνθρωπο που μιλάει στις ταινίες. Ο Ακύλας «χτίζει» από την αρχή τους Άβαντες, κάνοντας έξαλλο τον Μελέτη που είναι αποκλεισμένος. Ο Παναγιώτης αποκαλύπτει τα αισθήματά του στη Βιολέτα, ενώ ο Σταμάτης προσπαθεί να εξιλεωθεί απέναντι στον Ζαχαρία, που τον παράτησε.

Άγριες-Μέλισσες-Νικηφόρος-Ρένα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο παπά γρηγόρης επιστρέφει στην εκκλησία

Η Δρόσω μοιράζεται με τις αδελφές της τις ανησυχίες της πως μετά τον γάμο δε θα μπορεί να μένει μαζί με τον Σέργιο και η Ασημίνα ομολογεί πως κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο. Η Κορίνα πάει στην «Πανδώρα», μαζί με τον Λευτέρη, για να ακούσει τον Μπάμπη. Ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αλήθεια για την Κορίνα. Η Ουρανία πάει εκδρομή με τον Άλκη, ενώ ο Κυριάκος με τον Σταμάτη βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο.

Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη σε Δούκα: Δεν με ενδιαφέρεις πια

Τετάρτη 13 Απριλίου – Επεισόδιο 99

Ο Μελέτης ανακαλύπτει το πάθος μεταξύ Κορίνας και Μπάμπη, αλλά τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Ο Ακύλας καταφέρνει να πάρει πίσω τα χρήματά του και το χωριό μαθαίνει την αλήθεια για την κλοπή. Ο Κυριάκος παίρνει μια απόφαση που θ’ αλλάξει τη ζωή της οικογένειάς του. Ο Ακύλας συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον του Δούκα, με βρώμικα μέσα.

Άγριες-Μέλισσες-Μελέτης-Κορίνα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτά είναι τα δυο διαφορετικά φινάλε της σειράς

Ο Δάκης θα πάρει μια πληροφορία για τη Δρόσω και τον Νώντα, που θα βάλει την ταινία του σε περιπέτειες. Μια ξαφνική σύλληψη θα φέρει την επίμαχη έκθεση σε λάθος χέρια, βάζοντάς τους όλους σε κίνδυνο. Ο Λάμπρος με τον Ζάχο προσεγγίζουν τον αδελφό του Ξανθού, αλλά τους περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη σε Δούκα: Δεν με ενδιαφέρεις πια

Πέμπτη 14 Απριλίου – Επεισόδιο 100

Ο Κυριάκος ομολογεί στην Ουρανία πως ο Μεγαρίτης τον ανακάλυψε. Ο Λάμπρος προσπαθεί να «ψαρέψει» τον Θόδωρο Ξανθό, αλλά αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος. Ο Ακύλας περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Δούκα πως τον απειλεί, αλλά η μεταβίβαση έχει, ήδη, γίνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, που αναλαμβάνουν να τα φέρουν σε πέρας από ‘δω και πέρα.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα αυτοκτονεί

Ο Μελέτης ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Κορίνα, που νιώθει εξευτελισμένη. Η Ελένη δέχεται να κρύψει προσωρινά τον Βαρουξή, αλλά η Ασφάλεια, ήδη, ψάχνει στο χωριό. Η έκθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Ντούνια, που ζητά εξηγήσεις από τον Ξανθό. 0 Δάκης ανησυχεί για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα και το ψάχνει, την ίδια στιγμή που ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη σε Δούκα: Δεν με ενδιαφέρεις πια

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close