Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή διαλύει το γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές καθώς η Ζωή διαλύει το γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως.

Τα πάνω-κάτω  έρχονται στις Άγριες Μέλισσες, στα επόμενα επεισόδια της σειράς στην νέα  χρονιά καθώς η  Ζωή διαλύει το γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη Η τραγική συνέχεια

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή διαλύει το γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως

Ο Κωνσταντής, έχοντας δει τη σχέση του με τη Δρόσω να περνάει από 40 Κύματα, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να μείνει στιγμή μάκρια της.Ο τρόπος που την προσεγγίζει, μαλακώνει  την καρδιά της  Δρόσως. Για αυτό και αποφασίζει να του δώσει και δεύτερη ευκαιρία

Μόνο Αν κόψεις το αλκοόλ θα είμαστε μαζί δεν θα σε δω να πεθαίνεις του είχε πει και ο Κωνσταντής ορκίστηκε πώς θα αλλάξει  ζωή. Έτσι άφησε πίσω του το ποτό και ανακοίνωσε στα αδέρφια του πως αποφάσισαν να είναι μαζί με τη Δρόσω .Η Πηνελόπη και ο Νικηφόρος χάρηκαν με αυτή την εξέλιξη αφού θεωρούσαν πως μόνο κοντά της, θα ήτανε ο Κωνσταντής ευτυχισμένος.  Όμως  ο Κωνσταντής, δεν έμεινε μόνο σε αυτό και ζήτησε τη Δρόσω σε γάμο .θέλω να γίνεις γυναίκα μου και να ξεκινήσω μία νέα ζωή  μαζί σου, της είπε και η Δρόσω, αρχικά δίστασε αλλά μετά είπε το πολυπόθητο ναι.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες : Αυτό θα είναι το τέλος για όλα τα ζευγάρια στο φινάλε

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή διαλύει το γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως

Οι δυο τους σκέφτονται πότε θα ορίσουν την ημερομηνία γάμου τους και είναι πολύ χαρούμενοι που θα δέσουν τις ζωές τους, με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η Ζωή διαλύει το γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως

Η Ζωή Μεγαρίτη όμως που είναι ερωτευμένη ακόμη με τον Κωνστάντη σύμφωνα με το περιοδικό τηλεόραση δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο άντρας που αγαπάει Θα παντρευτεί μία άλλη γυναίκα .Αυτόν το γάμο Θα τον διαλύσω μονόλογει  και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Δίχως να χάνει χρόνο. Πλησιάζει την Δρόσω και την απειλεί ευθέως. Για άλλη μία φορά η Δρόσω, βλέπει τη ζωή της να κλονίζεται συθέμελα. Θα καταφέρει ο Κωνσταντής  και η Δρόσω να ξεπεράσουν τα εμπόδια η αγάπη τους θα διαλυθεί;

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Όλες οι εξελίξεις για τους πρωταγωνιστές το 2022

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή διαλύει το γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως

Η αλήθεια είναι πως η Ζωή Μεγαρίτη δεν μας έχει δείξει τέτοιο πρόσωπο, ούτε πως είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Κωνσταντή. Αντιθέτως μας έχει δείξει πως συμπαθεί την Δρόσω και δεν θα έκανε κακό στον Κωνσταντή. Ίσως λοιπόν η Ζωή, αποκαλύψει την σχέση της με τον Κωνσταντή άθελα της, θέλω να πιστεύω.

Αν ισχύει το σπόιλερ του περιοδικού όμως θα γίνει η μεγάλη ανατροπή.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close