Άγριες Μέλισσες: Δούκας  και Μυρσίνη – Η τραγική συνέχεια

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις  στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές. Δούκας και Μυρσίνη – Η τραγική συνέχεια του ζευγαριού

Δούκας και Μυρσίνη ένα ζευγάρι που στιγμάτισε το Διαφάνι και όχι μόνο. Ποια θα είναι η εξέλιξή τους;

Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη – Η τραγική συνέχεια

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Εκρηκτικές εξελίξεις με Ζωή και Ακύλα

Εκρηκτική προβλέπεται η συνέχεια για τον Δούκα και την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες καθώς αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για το αν το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί στο μέλλον. Τι θα συμβεί όμως με τους δυο χαρακτήρες της σειράς; Διαβάστε παρακάτω.

Μια σχέση που δοκιμάζεται συνεχώς

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο τηλεοπτικό ζευγάρι έχει απασχολήσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό από την αρχή κιόλας της σειράς. Και οι δυο έχουν περάσει αρκετές δυσκολίες όσο αναφορά την διαδρομή τους με τον θάνατο του γιού τους, Σέργιου Σεβαστου, να είναι ίσως το αποκορύφωμα.

Εκτός από αυτό το φρικτό γεγονός όμως, τα μυστικά που κουβαλούσαν από το παρελθόν αυτοί οι δυο ήρωες είναι πολλά με τους ίδιους να τα είχαν κρύψει πολύ βαθιά. Σε ένα από αυτά πρωταγωνιστεί ο μικρός αδερφός του Δούκα Σεβαστού, Μιλτιάδης. Η Μυρσίνη στο παρελθόν είχε εντυπωσιαστεί με τον Μιλτιάδη ενώ ήταν ήδη παντρεμένη με τον αδερφό του, Δούκα. Φυσικά ο Μιλτιάδης την είχε απορρίψει και ποτέ δεν είπε σε κανέναν αυτή την αλήθεια, εκτός από την Ανέτ, η οποία τον παρότρυνε να τα ξεχάσει όλα και να προχωρήσει την ζωή του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή διαλύει το γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως

Ο Δούκας μαθαίνοντας αυτό το συμβάν πολλά χρόνια μετά έγινε έξαλλος με την γυναίκα του με αποτέλεσμα το χάσμα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους να είναι αγεφύρωτο. Η Μυρσίνη δε είναι πρώτη φορά που κοιτάει άλλον άντρα καθώς διατηρούσε παράνομο δεσμό και με τον Θωμά Κυπαραίο αμέσως μετά τον θάνατο του γιού της, Σέργιου.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Σταμάτης συμμαχεί με Ακύλα για να φέρουν την καταστροφή

Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη – Η τραγική συνέχεια

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο κρυφός ρόλος της Αντιγόνης

Ο Δούκας μετά την αποκάλυψη της αλήθειας της έδωσε τελεσίγραφο μπλέκοντας κιόλας την ιστορία της περιουσίας του που δικαιωματικά ανήκει και στην Μυρσίνη. Ο ίδιος της ζήτησε να τα του μεταβιβάσει όλα με την Μυρσίνη φυσικά να αρνείται. Παράλληλα όμως με όλα αυτά, στη ζωή του Δούκα ήρθε και η Αντιγόνη, η επιστήθια και παιδική φίλη της Μυρσίνης από το παρελθόν.

Η ίδια σαγηνεύτηκε από την γοητεία του συγκεκριμένου άνδρα πολιορκώντας τον αρκετά μέχρι να ενδώσει και ο ίδιος. Ο Δούκας ενώ ενέδωσε, παρακολουθώντας τα επεισόδια καταλαβαίνουμε πως τα αισθήματα του για την Αντιγόνη είναι επιφανειακά καθώς η σχέση την οποία έχουν αναπτύξει είναι καθαρά από πλευράς του και μόνο για εκδίκηση προς το πρόσωπο της Μυρσίνης. Από την πλευρά της Αντιγόνης όμως, δεν ισχύει το ίδιο καθώς η ηρωίδα είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό θα είναι το τέλος για Δρόσω και Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη – Η τραγική συνέχεια

Η επόμενη μέρα για το ζευγάρι

Η επόμενη μέρα για το ζευγάρι παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη, καθώς είναι πολύ νωρίς να ξέρουμε την κατάληξη τους στο τέλος της σειράς. Μην ξεχνάμε πως ο Δούκας έχει κάνει πολλά και ίσως όταν έρθει η δικαίωση, η τιμωρία θα είναι μεγάλη. Η Μυρσίνη από την άλλη σαν χαρακτήρας έχει προβληματίσει αρκετά το τηλεοπτικό κοινό και ίσως η τιμωρία της να είναι και όλα αυτά που περνάει τώρα, καθώς είναι από τις λίγες φορές που την έχουμε δει να «γονατίζει». Η συνέχεια το μόνο σίγουρο είναι πως θα είναι απρόβλεπτη. Η κατάσταση για το ζευγάρι θα αργήσει όπως όλα δείχνουν να ξεκαθαρίσει και το μόνο σίγουρο είναι πως οι καυγάδες που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλοί και έντονοι.

Δείτε επίσης :Άγριες μέλισσες : Η Πηνελόπη χωρίζει τον μελέτη από την Κορίνα

Μια η περιουσία και μια η απιστία θα φέρουν και άλλα προβλήματα στο ζευγάρι, που έχει μισηθεί αλλά και αγαπηθεί ταυτόχρονα από το τηλεοπτικό κοινό. Η τιμωρία τους έχει ήδη αρχίσει σύμφωνα με το youfly.com παρακολουθώντας τα επεισόδια, αφού πλέον στην ζωή τους και στην καθημερινότητά τους, τα παιδία τους είναι απών. Θα καταφέρουν άραγε να ισορροπήσουν την κατάσταση μεταξύ τους ο Δούκας και η Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες; Η απάντηση θα δοθεί με το πέρας τον επεισοδίων του νέου χρόνου!

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close