Άγριες Μέλισσες : Και τρίτος κύκλος στην αγαπημένη σειρά;

Άγριες Μέλισσες : Και τρίτος κύκλος στην αγαπημένη σειρά;Θα περάσει και σε τρίτο τίτλο η αγαπημένη σειρά του antenna Άγριες μέλισσες;

O σταθμός  και οι συντελεστές της αγαπημένης σειράς Άγριες μέλισσες είχαν αποφασίσει να ολοκληρωθεί η σειρά  φέτος, σε δύο κύκλους δηλαδή, η μεγάλη απήχηση που έχει στο κοινό ,μπορεί και  αλλάξει τα σχέδιά  και να δώσει μια παράταση ως τα Χριστούγεννα του 2021.

Άγριες Μέλισσες : Και τρίτος κύκλος στην αγαπημένη σειρά;

Σε ρεπορτάζ της η Real Life αναφέρει, την πρόθεση του antenna  να παρατείνει τη σειρά Άγριες μέλισσες τουλάχιστον κατά τρεις μήνες, δηλαδή ως τα Χριστούγεννα του 2021.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Βοσκάρης εισβάλλει στο σπίτι της Ελένης και γίνεται Βατερλό

Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα ενθουσιάσει το φανατικό κοινό της σειράς που δεν θέλει με τίποτα να τελειώσουν η Άγριες μέλισσες φέτος.

Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης θα συνεχίσουν κατά πάσα πιθανότητα στον ΑΝΤ1 και την επόμενη σεζόν.

Οι σεναριογράφοι σχεδίαζαν το επόμενο βήμα τους για νέα σειρά. Το εναλλακτικό σενάριο που έχουν για την επόμενη σεζόν, θα είναι επίσης σειρά εποχής αλλά θα κάνει χρονικό άλμα από την δεκαετία ’50-’60, όταν και διαδραματίζονται οι περιπέτειες των αδελφών Σταμίρη, στη δεκαετία του ’80. Ο τίτλος της νέας σειράς που θα διαδεχθεί τις “Άγριες Μέλισσες” είναι “Το ντέρτι”, Μια νέα σειρά με μουσικό αέρα,με σμυρναίικα και ρεμπέτικα  και και θα προβάλλεται, για αρχή, δύο φορές την εβδομάδα.

Όσο για το καστ και τους πρωταγωνιστές, η Μελίνα Τσαμπάνη δήλωσε: “Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ξανά δούμε τους αγαπημένους μας ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα έργα της σεναριογράφου.

 

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close