Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας μαθαίνει πως ο Θέμελης είναι ο βιαστής της Ανέτ

Οι εξελίξεις στις Άγριες μέλισσες στα επόμενα επεισόδια είναι καταιγιστικές, καθώς ο Δούκας μαθαίνει πως ο Θέμελης είναι ο βιαστής της Ανέτ.

Ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια, καθώς στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς Άγριες μέλισσες θα μάθει πως ο βιαστής της αδερφής του είναι ο Θέμελης. Αυτός που παραλίγο να γίνει συμπέθερος του. Και η αντίδρασή του θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές. Πως μαθαίνει ο Δούκας  πως ο Θέμελης είναι ο βιαστής της Ανέτ;

Ο Δούκας προσπάθησε τόσα χρόνια να καλύψει το μυστικό της Ανέτ. Στάθηκε δίπλα της μέχρι να γεννήσει το παιδί, και μετά έστειλε την Ανέτ στο Παρίσι για να την προστατεύσει.

Ο Δούκας όμως ποτέ δεν έμαθε , ποιος είναι πως ο βιαστής της Ανέτ.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Σέργιος μαθαίνει πως η θεία του δολοφόνησε τον θείο του

και μόλις το μάθει θα συγκλονιστεί.  Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δεχθεί πως. ο άνθρωπος που έμπαινε στο σπίτι του , είναι βιαστής της αδερφής του.

Πως ο Δούκας μαθαίνει πως ο Θέμελης είναι ο βιαστής της Ανέτ;

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας μαθαίνει πως ο Θέμελης είναι ο βιαστής της Ανέτ

Όπως σας είχαμε πει σε προηγούμενο άρθρο, Ο Θέμελης θα εξαφανιστεί

Ο Θέμελης και ο Δούκας ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη επαγγελματική τους συνεργασία η Ανέτ όμως τους περιμένει στη γωνία. Εκείνη θέλει να κρατήσει μακριά τον Θέμελη που της κατέστρεψε τη ζωή .

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Μελέτης μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του

Ο Δούκας κανονίζει ραντεβού και ο Θέμελης δεν θα εμφανιστεί ποτέ . ο Θέμελης  αργότερα θα απορρίψει τη συνεργασία με τον Δούκα.

Έτσι ο Δούκας θα αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι τρέχει μέχρι που η αποκάλυψη θα έρθει.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

Close