Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ χαλάει τη συνεργασία Δούκα – Θέμελη

Ο Θέμελης και ο Δούκας  ετοιμάζονται για την μεγαλύτερη επαγγελματική τους συνεργασία  η Ανέτ όμως τους περιμένει στη γωνία. Εκείνη θέλει να κρατήσει μακριά τον Θέμελη που της κατέστρεψε τη ζωή Παρ” όλα αυτά  ο Δούκας δεν προβληματίζεται ιδιαίτερα από τις προθέσεις του Θέμελη, αφού κινείται, πάντα με στόχο  το κέρδους.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Δυστυχώς η σύζυγός σας έχει όγκο

Στα μεγάλα τους σχέδια θα σταθεί εμπόδιο η Ανέτ. Η πρωταγωνίστρια θα δείξει τα δόντια της στον Θέμελη  . Αφού , όπως είχε δηλώσει  και στον Βόσκαρη “Κάποια καθάρματα πρέπει να φύγουν από το Διαφάνι”

Ο Θέμελης αποστασιοποιείται από τον Μελέτη

Όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ο Μελέτης προσπαθεί να έρθει κοντά με την  Δόμνα. Επίσης και εκείνη θέλει να αναπληρώσουν το κενό αφού πάντα ήθελε έναν αδερφό.

Αυτή την σχέση θέλει να χαλάσει ο Θέμελης, που φαίνεται να είναι εκτός εαυτού . Προσπαθεί  να κρατήσει μακριά το παρελθόν. Ο Θέμελης θα πληγώσει τον Μελέτη, αφού του λέει ότι  η Δόμνα τον χρησιμοποιεί για να βλέπει στον Κωνσταντή.

Τα λόγια του προβληματίζουν τον Μελέτη, που είναι χαρούμενος που θα  κρατήσει σχέσεις με την αδερφή του. Η Ανέτ, τον στηρίζει  και τον συμβουλεύσει να μην ακούει  τον  Θέμελη και να βλέπει στα κρυφά την αδελφή του.

Η Ανέτ απομακρύνει τον Θέμελη

Η Ανέτ και Θέμελη αποφεύγει τον Θέμελη και εκείνος το ίδιο. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν γίνεται αφού η μοίρα τους ενώνει μέσω του Μελέτη και του Δούκα.

Ο Θέμελης τελικά θα συνεργαστεί με τους Σεβαστούς αφού τον ενδιαφέρει μόνο το κέρδος. Δούκας και Θέμελης θα γίνουν ένα κάτι που δεν θα αφήσει να συμβεί η Ανετά.  Η συνεργασία με τον Ιγνατιάδη πλησιάζει και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά.

Η Ανέτ όμως είναι  αποφασισμένη. Κανει προειδοποίηση στον  Θέμελη να μείνει μακριά από την οικογένειά της και τον απειλεί  ότι  θα ανοίξει το στόμα της για όσα έγιναν στο παρελθόν. Λοιπόν λίγο πριν κλείσει η μεγάλη συμφωνία ο Δούκας κανονίζει ραντεβού που ο Θέμελης δεν θα  εμφανιστεί  ποτέ και η αίτια θα είναι η Ανέτ.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close