Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παρακαλάει τον Λάμπρο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές, αφού ο Δούκας πέφτει στα πόδια του Λάμπρου και τον ικετεύει καταλαβαίνοντας πως τον έχει αδικήσει.

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παρακαλάει τον Λάμπρο

 Νέα, συναρπαστικά επεισόδια έρχονται με τη νέα χρονιά στις «Άγριες Μέλισσες». Κυρίαρχο πρόσωπο σε αυτά, θα είναι για μια ακόμη φορά ο Δούκας, ο οποίος κάθε μέρα νιώθει και πιο μόνος, ενώ παράλληλα δείχνει να βασανίζεται από τύψεις για το πόνο που έχει σκορπίσει στους γύρω του.

Ο Δούκας δείχνει μετανιωμένος αλλά πλέον είναι αργά. Τα παιδιά του τον έχουν απομονώσει, ενώ τη Μυρσίνη την έχει θέσει ο ίδιος στο περιθώριο θεωρώντας την υπεύθυνη για πολλά από τα δεινά της οικογενειακής τους ζωής.

Δείτε επίσης  : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56

Ο Δούκας πέφτει στα πόδια του Λάμπρου και τον ικετεύει

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας παρακαλάει τον Λάμπρο

Ο Δούκας επιπλέον νιώθει άσχημα απέναντι στον ανιψιό του, τον Λάμπρο, τον οποίο θεωρεί ότι έχει αδικήσει. Για το λόγο αυτό προσπαθεί σύμφωνα με το youfly.com να έρθει κοντά με το Λάμπρο όπως θα δούμε στη συνέχεια.

Παραδέχεται ότι έσφαλε και τείνει χέρι φιλίας στον ανιψιό του επιδιώκοντας να κερδίσει την αγάπη του. Όσο και να προσπαθεί όμως δεν βλέπει καμία ανταπόκριση. Ο Λάμπρος δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα έχει υποστεί η οικογένεια του από το Δούκα.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close