Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας θα ξαναβρεθεί στο εδώλιο

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς ο Δούκας θα ξαναβρεθεί στο εδώλιο. Τα νέα στοιχεία που τον καίνε.

Εχοντας νέα στοιχεία στα χέρια της η Πηνελόπη, είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να στείλει τον πατέρα της φυλακή.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η απόπειρα αυτοκτονίας της Μυρσίνης συγκλονίζει

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας θα ξαναβρεθεί στο εδώλιο

Οι προσπάθειες του Δούκα να γεφυρώσει το χάσμα που τον χωρίζει από τα παιδιά του, πέφτουν πάντα στο κενό . Κυρίως εξαιτίας της αδιάλλακτης στάσης της Πηνελόπης.  Πολλά είναι εκείνα που του καταλογίζει ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος όμως η μικρή του κόρη, είναι αυτή που σταματά κάθε απόπειρα προσέγγισης.  Αυτό είναι κάτι που πληγώνει τον ισχυρό άντρα του κάμπου.  Όμως κάνει τα πάντα για να πλησιάσει τα τρία παιδιά .Αν και γνωρίζει, πως ποτέ η σχέση τους δεν θα γίνει όπως ήταν παλιά.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η Ζωή φυγαδεύει τον Λευτέρη

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας θα ξαναβρεθεί στο εδώλιο

Η Πηνελόπη, δεν μπορεί να δεχτεί τον πατέρα της, γιατί είναι σίγουρη πως εκείνος έδωσε την εντολή δολοφονίας του Αλέξη Γραμματικού. Μπορεί να μην ερωτεύτηκε ποτέ τον εισαγγελέα όπως το Μελέτη, όμως Ένιωθε βαθιά εκτίμηση για εκείνον και τον θαύμαζε.  Είχε καταβάλει πολλές προσπάθειες να τον αγαπήσει και νιώθει τύψεις, που δεν τα κατάφερε. Ήθελε να πετύχει ο γάμος τους και το διαζύγιό τους, την πλήγωσε .

Με τον τρόπο της φυσικά τον αγαπούσε. Έστω κι αν στον Αλέξη, δεν αρκούσε αυτό . Η αθώωση του πατέρα της, στην υπόθεση της δολοφονίας του Σωκράτη, την πείσμωσε ακόμα πιο πολύ . Πίστευε, ότι ήταν πολύ κοντά στο να του αποδοθούν ευθύνες και για τη δολοφονία του Γραμματικού .Όμως, με τις διασυνδέσεις του ο πατέρας της, κατάφερε να ξεγλιστρήσει.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μάνα του Ζάχου κάνει ρεζίλι τη Μυρσίνη στο Διαφάνι

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας θα ξαναβρεθεί στο εδώλιο

Το πρόσωπο-κλειδί που θα βοηθήσει την Πηνελόπη

Η Πηνελόπη ,δέχεται μία επίσκεψη από έναν άγνωστο δικηγόρο, που θα ταράξει τα νερά . Η συζήτηση που θα έχει μαζί του, κάνει την Πηνελόπη να θελήσει να ανοίξει ξανά την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη.  Και αυτή τη φορά, δεν σκοπεύει να κάνει πίσω. Αν δεν δει τον πατέρα της να τιμωρείται για το έγκλημα του, τουλάχιστον για αυτό.  Γιατί τόσο η ίδια, οσο και τα αδέρφια της, γνωρίζουν καλά ότι ο πατέρας τους ,είναι υπεύθυνος και για άλλα εγκλήματα . Κι όμως αυτή τη φορά ο Κωνσταντής και  ο Νικηφόρος θα βρεθούν απέναντι της.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 45 , 46 , 47 , 48

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας θα ξαναβρεθεί στο εδώλιο

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι γίνεται πεδίο μάχης

Δεν θεωρούν ότι στην παρούσα φάση ,πρέπει να σκαλίσει την υπόθεση αυτή, γιατί πολλά μπορεί να συμβούν.  Ο πατέρας τους, έχει άσους στο μανίκι του, που καίνε τους ίδιους αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Γιατί οι αδερφές Σταμίρη, είναι πια τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Και ο Δούκας, έχει αποδείξει, ότι θα κάνει τα πάντα για να μην μπει φυλακή.

Ο Δούκας ετοιμάζει αντεπίθεση

Ο Δούκας μαθαίνει ότι η πρόθεση της κόρης του είναι να τον στείλει στη φυλακή και ετοιμάζει την υπερασπιστική του γραμμή πριν ακόμα η υπόθεση οδηγηθεί στις αίθουσες του δικαστηρίου.

Θα καταφέρει η Πηνελόπη να παγιδεύσει  τον Δούκα αυτή τη φορά;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close