Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι γίνεται πεδίο μάχης

Άγριες μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς μετά τη δίκη του Λάμπρου, το Διαφάνι γίνεται πεδίο μάχης

Πεδίο μάχης το Διαφάνι. Επεισόδια και διαμαρτυρία για τη δική του Λάμπρου…

Η Πηνελόπη ανοίγει την υπόθεση δολοφονίας του Αλέξη..

Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι γίνεται πεδίο μάχης

 

Όλο το Διαφάνι είναι στο πλευρό του Λάμπρου εν οψει της δίκης του και, σύμφωνα με τις εξελίξεις που εξασφάλισε το περιοδικό MYtv, θα του το δείξουν έμπρακτα, με ολέθριες συνέπειές. Την ώρα που η Διαφανιώτες ετοιμάζουν διαμαρτυρία υπέρ του Λάμπρου στο χωριό, η Πηνελόπη αποφασίζει να ανοίξει ξανά την υπόθεση του Αλέξη.

Δείτε επίσης: Άγριες μέλισσες: Η απόπειρα αυτοκτονίας της Μυρσίνης συγκλονίζει

Η πολύκροτη δίκη του Λάμπρου έχει ξεκινήσει και, όπως θα δούμε, όσα συμβαίνουν στη δικαστική αίθουσα τους επηρεάζουν όλους. Ο Πέτρος μάχεται προκειμένου να καταφέρει να αθωωθεί ο Σεβαστός και η υπόθεση του Λάμπρου αρχίζει να συζητιέται χάρη σε εκείνον. Όμως, οι κινήσεις του Πέτρου θυμώνουν τον Ντούνια, ο οποίος φροντίζει να τον τιμωρήσει.

Εν τω μεταξύ, φτάνει η σειρά του Ακύλα να καταθέσει στο στρατοδικείο και ο Λάμπρος βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη ανακάλυψη. Ακόμη, η εμφάνιση μιας γυναίκας θα δυσχεράνει περισσότερο τη θέση του δασκάλου, ενώ η κατάθεση του Ακύλα παίρνει μία απρόσμενη τροπή. Ο Ζάχος, έχοντας πια αμφιβολίες, αναλαμβάνει να μάθει τον ρόλο των Αβάντων στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η πτώση της Μυρσίνης

Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι γίνεται πεδίο μάχης

Πως το Διαφάνι γίνεται πεδίο μάχης

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Ασημίνα και ο Πέτρος σκέφτονται μία ριψοκίνδυνη λύση για να βοηθήσουν στην αθώωση του Λάμπρου.
Ωστόσο, βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχει όλο το Διαφάνι. Οι δυο τους προτείνουν σε όλο το χωριό να διαδηλώσει υπέρ του δασκάλου για την άδικη φυλάκιση του και για όλες τις ψευδείς κατηγορίες για τις οποίες Κρατείται όλους αυτούς τους μήνες.

Μάλιστα, η πρωτοβουλία τους βρίσκει σύμφωνους όσους τον αγαπούν και τον νοιάζονται και, όπως θα δούμε γρήγορα, όλοι ετοιμάζονται για τη διαμαρτυρία συμπαράστασης στον Λαμπρό. Ο Ντούνιας, όμως, ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν και καταφτάνει στο Διαφάνι μαζί με τους άντρες του. Η προκλητική του στάση δημιουργεί αναστάτωση και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτραχυνθεί.

Τα νέα φτάνουν και στο δικαστήριο όπου επικρατεί αναβρασμός με όσα εκτυλίσσονται στο Διαφάνι.

Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι γίνεται πεδίο μάχης

Λίγες ώρες μετά, η ειρηνική συγκέντρωση βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά τόσο ο Ντούνιας όσο και ο Ακύλας είναι αποφασισμένοι να τη διαλύσουν και το χωριό θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Καμία από τις δύο πλευρές δεν υποχωρεί. Οι Διαφανιώτες ενωμένοι είναι αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να υπερασπιστούν μέχρι τέλους τον Λάμπρο, ενώ αντίθετα ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τους διαλύσει. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Δούκας και η Μυρσίνη καταφτάνουν στο χωριό.

Δείτε επίσης :Άγριες μέλισσες: Μυρσίνη με Ακύλα συμμαχούν για να βγάλουν την Αντιγόνη από τη μέση

Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι γίνεται πεδίο μάχης

Ωστόσο, η Πηνελόπη τους ετοιμάζει μία δυσάρεστη έκπληξη. Η κοπέλα δέχεται μία επίσκεψη από έναν άγνωστο άντρα που Θα ταράξει τα νερά. Πρόκειται για έναν σκληρό δικηγόρο, ο οποίος την προτρέπει να ανοίξουν ξανά την υπόθεση δολοφονίας του Αλέξη. Η Πηνελόπη, με αφορμή την επίσκεψη του άντρα, βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε για να τιμωρήσει τον πατέρα της, αν και ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να την αποτρέψουν.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close