Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γάλλος μας λέει γιατί ολοκληρώθηκε ο ρόλος του Μιλτιάδη

Ο Γιώργος Γάλλος είναι η αλήθεια πως ήταν ένας από του πολυαγαπημένους μας ήρωες της σειράς που μας καθήλωσε από την αρχή μέχρι και το τέλος. Και φυσικά μιλάμε για τη αγαπημένη μας σειρά Αγριες Μέλισσες.

Ο Γιώργος Γάλλος είχε έναν από τους πιο ιδιαίτερους ρόλους στις «Άγριες Μέλισσες που μας μάγεψε για 2 σεζόν. Ο ρόλος λοιπόν του Μιλτιάδη ολοκληρώθηκε στο τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς προκαλώντας ανατριχίλα.

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γάλλος μας λέει γιατί ολοκληρώθηκε ο ρόλος του Μιλτιάδη

Το τέλος του Μιλτιάδη στις Άγριες Μέλισσες 

Μιλώντας στη lifo.gr και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πανταζόπουλο ο Γιώργος Γάλλος εξήγησε τον λόγο που η εμφάνιση του Μιλτιάδη στη σειρά ολοκληρώθηκε λέγοντας :

Οσο κι αν κατάλαβα από τις πρώτες συζητήσεις ότι ο ρόλος του Μιλτιάδη στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι απαιτητικός και πολυσύνθετος, δεν είχα συνειδητοποιήσει απόλυτα ποιες προϋποθέσεις θα χρειάζονταν εκ μέρους μου. Προσπαθώ να διατηρώ την επίγνωση ότι πρόκειται για μια κατασκευή, μια τεχνική λειτουργία, αλλά είναι τρομερά δύσκολο να αποφύγεις την ψυχική εμπλοκή. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο δύσκολο ρόλο».

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας θέλει να βγάλει από τη μέση την Πηνελόπη

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γάλλος μας λέει γιατί ολοκληρώθηκε ο ρόλος του Μιλτιάδη

«Η έγνοια μας, τόσο του σκηνοθέτη μας όσο και των υπόλοιπων συναδέλφων, σε όλες αυτές τις πολύ δύσκολες σκηνές ήταν να φροντίσουμε ώστε όλες οι ακραίες εκδηλώσεις να βρίσκονται πάντα στην κόψη. Να διατηρούν την αληθοφάνειά τους, αλλά να εκδηλώνουν ταυτόχρονα και όλη τους την ένταση. Ο κίνδυνος εδώ είναι να ξεφύγεις απ’ το μέτρο που αντέχει μια λήψη που προορίζεται για την τηλεόραση.

Πράξεις, όπως ο έντονος θρήνος για την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, οι αυτοτραυματισμοί, το σκίσιμο των ρούχων σε κατάσταση αλλοφροσύνης, η εν εξάλλω επίθεση σε ανθρώπους που θεωρείς θανάσιμους εχθρούς, η νοσηλεία σε ψυχιατρείο με όλες τις σκληρές πράξεις που αυτή συνοδεύει, είναι σκηνές που με τρόμαζαν κάθε φορά που διάβαζα τα νέα σενάρια που έφταναν στα χέρια μας» αναφέρει ο ηθοποιός.

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γάλλος μας λέει γιατί ολοκληρώθηκε ο ρόλος του Μιλτιάδη

«Απ’ το προηγούμενο καλοκαίρι, που άρχισα να βλέπω στα σενάρια την τόσο οριακή εξέλιξη του ρόλου, αναρωτήθηκα για το αν θα μπορέσει να φτάσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Πολύ περισσότερο όταν ακούστηκε ότι η σειρά θα συνεχίσει και τρίτη χρονιά. Ο προβληματισμός μου είχε να κάνει καθαρά με τον ρόλο του Μιλτιάδη, κυρίως ως προς το στοιχείο της ψυχικής διαταραχής.

Δείτε επίσης : Τι απέγινε η «Αγορίτσα» στις «Άγριες Μέλισσες»- Απαντά η ίδια η ηθοποιός, Μαρία Αντουλινάκη

Με μια τέτοια εξέλιξη ήταν αδύνατο να υπάρξει επιστροφή στην πρότερη κατάστασή του και, ταυτόχρονα, ο ρόλος θα οδηγούνταν σε μεγάλο κορεσμό, αν συνέχιζε να βρίσκεται σε τόσο μεγάλη παραφορά. Τους ίδιους προβληματισμούς είχαν, φυσικά, και οι σεναριογράφοι, οι οποίοι, έτσι κι αλλιώς, από την αρχή της σεζόν τοποθετούσαν το τέλος του ήρωα σε αυτήν ακριβώς τη φάση. Ήταν πράγματι ένας δύσκολος αποχαιρετισμός» αναφέρει  ο ηθοποιός  στην επόμενη μέρα μετά τις «Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close