Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας θέλει να βγάλει από τη μέση την Πηνελόπη

Ο Ακύλας και ο Μελέτης θα έρθουν σε ρήξη αρκετές φορές και η την Πηνελόπη θα βάζει συχνά το χεράκι της.  Επιστρέφοντας στο Διαφάνι ύστερα από χρόνια θα ξυπνήσει τον ερωτα του Μελέτη. Από την άλλη η Πηνελόπη θα εμφανιστεί εντελώς διαφορετική .

Η Πηνελόπη δεν είναι πια το άβουλο κòρίτσι που ήξερε ο Μελέτης. Τα γεγονότα την άλλαξαν και την σκληρύνανε και φυσικά  οι σπουδές της στο Παρίσι ανοίξανε τους ορίζοντες της . Εκείνη θέλει  να δικαιώσει τον αγαπημένο της Αλέξη και να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του θα σταθεί λοιπόν απέναντι στον  Δούκα και τον Ακύλα.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας θέλει να βγάλει από τη μέση την Πηνελόπη

Ο Μελέτης διχάζεται 

Η Πηνελόπη έρχεται  στο Διαφάνι, την ώρα  που ο Μελέτης, ο Ακύλας και Δούκας μεσουρανούν . Ο Ακύλας γίνεται τρανός  στην πολιτική και αυτό είναι κάτι που βοηθάει τον Δούκα, αλλά και τον Μελέτη που καταλήγει να  γίνεται το τσιράκι του.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ποιους Χωρισμούς θα φέρει ο τρίτος κύκλος

Η επιστροφή της Πηνελόπης βγάζει από τα νερά του τον Μελέτη. Εκείνος αντιλαμβάνεται την αλλαγή  της Πηνελόπης που πλέον  τον σιχαίνεται. Από την άλλη η Πηνελόπη προσπαθεί να βγάλει στο φως τις ανομες δουλειές του Ακύλα. Έτσι ο Ακύλας θα θελήσει να την  βγάλει από τη μέση.

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας θέλει να βγάλει από τη μέση την Πηνελόπη

Η μεγάλη μάχη ξεκινάει

Η Πηνελόπη θα φέρει τα πάνω κάτω σε Μεγαρίτες και Σεβαστούς και έτσι   ο Μελέτης και ο Ακύλας θα έρθουν σε ρήξη .  Ο Ακύλας θέλει η Πηνελόπη  να πεθάνει, για να μην ανοίξει το στόμα της και από την άλλη ο Μελέτης την αγαπάει ακόμη  για να το επιτρέψει αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως και ο τρίτος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες θα μας καθηλώσει…

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close