Άγριες Μέλισσες: Ο κρυφός ρόλος της Αντιγόνης

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές. Αυτός είναι ο κρυφός ρόλος της Αντιγόνης

Η Αντιγόνη δεν είναι ερωτευμένη με το Δούκα απλά διψά για εκδίκηση κατά της Μυρσίνης. Για αυτό και την έχουμε δει να κάνει τόσο έντονες ερωτήσεις και να ρωτά συνεχώς τον Δούκα διάφορα πράγματα για την οικογενειά του.

Δεν ήταν τυχαίος ο ερχομός της Αντιγόνης Λαζάρου στις ζωές της οικογένειας Σεβαστού σύμφωνα με το περιοδικό TV sirial. Μπορεί, σύμφωνα με το σενάριο, να έγινε με αφορμή τα εγκαίνια του εργοστασίου του Δούκα και με την ιδιότητά της ως κοσμικογράφος να «έφτιαξε» το προφίλ του υπόδικου τότε Σεβαστού, αλλά η παρουσία της κρύβει μεγάλα και σκοτεινά μυστικά, που στόχο έχουν να βλάψουν την ξακουστή οικογένεια του κάμπου και κυρίως τη Μυρσίνη, για την οποία τρέφει μίσος από το παρελθόν. Πρόκειται για μια παλιά ιστορία, της οποίας το κουβάρι θα αρχίσει να ξετυλίγεται καθώς τα επεισόδια θα προχωράνε, ενώ σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στη σειρά ένας ακόμα σκοτεινός χαρακτήρας.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Ο Σταμάτης συμμαχεί με Ακύλα για να φέρουν την καταστροφή

Άγριες Μέλισσες: Ο κρυφός ρόλος της Αντιγόνης

Και μπορεί ο Δούκας με την Αντιγόνη να συνδέονται από το παρελθόν, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν, λόγω του πατέρα Σεβαστού και της μητέρας Λαζάρου, που διατηρούσαν κρυφό δεσμό για δύο χρόνια, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος, όμως το παρελθόν ενώνει και την Αντιγόνη με τη Μυρσίνη καθώς υπήρξαν παιδικές φίλες. Και εκεί είναι που ξεκινάει το σχέδιο εκδίκησης!

Άγριες Μέλισσες: Ο κρυφός ρόλος της Αντιγόνης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος μαθαίνει πως έχει μαμά τη Δρόσω

Η οικογένεια της Μυρσίνης ήταν μεγαλοαστική με οικονομική άνεση και αξιόλογες γνωριμίες και της Αντιγόνης μόλις ξεκινούσε να κάνει περιουσία. Ομως η οικονομική παρακμή της οικογένειάς Κομνηνού (το πατρικό όνομα της Μυρσίνης) που ξεκίνησε κάπου εκεί που άρχισε και ο πόλεμος, την οδήγησε στο να «τακιμιάσει» με τον εχθρό προκειμένου να επιβιώσει. Τότε κανείς δεν λογάριαζε φιλίες και στενούς δεσμούς και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την προδοσία και την εκτέλεση του πατέρα της Αντιγόνης, αλλά και την οικονομική καταστροφή της οικογένειάς της.

Μια κατάσταση που ποτέ η μητέρα της δεν ξεπέρασε, παρόλο που διατηρούσε δεσμό με τον Σέργιο Σεβαστό τον πρεσβύτερο, ο οποίος και τους βοήθησε να ορθοποδήσουν. Λίγο πριν πεθάνει η μητέρα της, η Αντιγόνη μαθαίνει την αλήθεια για τον παράνομο δεσμό της με τον μεγάλο Σεβαστό και το πόσο πληγωμένη ένιωθε από αυτόν, αλλά και για το πώς οδηγήθηκε στον θάνατο ο πατέρας της. Ετσι τα χρόνια πέρασαν με την Αντιγόνη να σχεδιάζει βήμα-βήμα τα σατανικά σχέδιά της προκειμένου να εκδικηθεί κυρίως τη Μυρσίνη και κατ’ επέκταση και τον Δούκα, επειδή οι οικογένειές τους διέλυσαν την δική της!

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής γίνεται ασπίδα για όλους

Άγριες Μέλισσες: Ο κρυφός ρόλος της Αντιγόνης

Η συνεργασία με τον Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες

Οπως ήδη έχουμε δει, ο Ακύλας ήταν ο πρώτος που γνώριζε για την κρυφή σχέση Δούκα-Αντιγόνης, όταν είχε βάλει να παρακολουθούν τους Σεβαστούς προκειμένου να βρει ποιος ήταν ο εραστής της γυναίκας του. Μόλις πήρε στα χέρια του τις φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού χαμογέλασε σαρδόνια και στη συνέχεια κράτησε τα στιγμιότυπα για… μελλοντική χρήση! Και αυτή η στιγμή δεν αργεί να φτάσει!

Ο Νικηφόρος, που εργάζεται ξανά στη νομαρχία και έχει ανακαλύψει τις παρατυπίες και παρανομίες του Ακύλα με το αεροδρόμιο, ενημερώνει τον πατέρα του σχετικά και εκείνος αποφασίζει να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Όλες οι εξελίξεις για τους πρωταγωνιστές το 2022

Ο Μεγαρίτης γίνεται έξαλλος και αποφασίζει να τον εκδικηθεί με όπλο του τις φωτογραφίες με την Αντιγόνη που τον «καίνε». Βάζει το ζεύγος Σεβαστού στο στόχαστρο, ενώ στο παιχνίδι μπαίνει και η Αντιγόνη, η οποία θέλοντας να εκδικηθεί τη Μυρσίνη για τα όσα είχε κάνει η οικογένειά της στη δική της οικογένεια, συνεργάζεται με τον Ακύλα έχοντας έναν κοινό στόχο: Να πάρουν όλη την περιουσία των Σεβαστών και να τους καταστρέψουν.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close