Άγριες μέλισσες :O Βόσκαρης επιστρέφει και λέει στην Ελένη πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα της

Άγριες μέλισσες εξελίξεις και spoilers :O Βόσκαρης επιστρέφει και λέει στην Ελένη πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα της. O πόλεμος ξεκινά

Αν νομίζατε πως ο Μάνος Βόσκαρης μας τελείωσε από τις Άγριες μέλισσες κάνετε λάθος, καθώς επιστρέφει για να εκδικηθεί τον Δούκα Σεβαστό!

Πριν την αυτοκτονία του λοιπών ο Βόσκαρης για ακόμη μία φορά θα ανάψει φωτιές στις Άγριες μέλισσες και αυτή τη φορά θα βάλει μπουρλότο. Κάπως έτσι θα τελειώσει ο Β κύκλος στις Άγριες μέλισσες για να μπορέσει να έρθει η κάθαρση και να περάσουμε στον Γ κύκλο.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια φωτογραφίες -Β κύκλος: 128 , 129 , 130 , 131

Άγριες μέλισσες :O Βόσκαρης επιστρέφει και λέει στην Ελένη πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα της

Ποιο είναι λοιπόν το σχέδιο του Δούκα για να εκδικηθεί τον Δούκα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24, Κάποια μέχρι τώρα μυστηριώδης γυναίκα- που εμείς πιστεύουμε πως είναι η Ελένη- θα επισκεφτεί τον Μάνο Βόσκαρη στη φυλακή. Θα του αποκαλύψει κάποια πράγματα που θα κάνουν τον Βόσκαρη να καταλάβει πως ο Δούκας δεν θέλησε πότε να τον βοήθησει και του έστησε παγίδα.

 

Ο Βόσκαρης θα εξοργιστεί, θα θυμώσει και λίγο πριν να φύγει από την ζωή, Θα αποκαλύψει στην Ελένη πως ο Δούκας μαζί με τον Σέργιο  σκότωσε τον πατέρα της με υδροκυάνιο επειδή ήθελε τα χωράφια .

Η Ελένη Σταμίρη θα μάθει την πραγματική αιτία θανάτου του πατέρα της και οι εξελίξεις  στις Άγριες Μέλισσες θα είναι  ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ

Άγριες μέλισσες : O Βόσκαρης επιστρέφει και λέει στην Ελένη πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα της

Θα αρχίσει ένας πόλεμος άνευ προηγουμένου ανάμεσα στις δύο οικογένειές Καθώς σας είπαμε και σε παλιότερο spoiler πως οι Σεβαστοί θα μάθουν  πως οι τρεις αδερφές σκότωσαν τον γιο τους και θα τις πάνε σε δικαστήριο για να ξαναμπούν φυλακή 

Άγριες μέλισσες : O Βόσκαρης επιστρέφει και λέει στην Ελένη πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα της

Ποιος θα κερδίσει θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες μέλισσες που θα είναι καθηλώτικα  και πολύ πολύ συγκινητικά.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close