Άγριες Μέλισσες: Η τύχη των Σταμίρη κρίνεται από τον Δούκα

Άκρως ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις, ύστερα την αποκάλυψη της Ασημίνας.  Οι αδελφές Σταμίρη θα βρεθούν σε δίκη, έχοντας απέναντι τον Δούκα και την Μυρσίνη. Η μεγάλη μέρα δεν θα αργήσει να έρθει  και το μεγάλο γεγονός γίνεται γνωστό σε όλο το χωριό.

Η Ασημίνα, δεν άντεξε στις απειλές της Δρόσως και αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον θάνατο του αδερφού του Σέργιου στον Νικηφόρο. Εκείνος, σοκαρισμένος  προσπαθεί να μην γίνει γνωστό αυτό στην οικογένεια των Σεβαστών.  Όμως θα αναγκαστεί να εξηγήσει  τα αληθινά αίτια που τον οδήγησαν στο διαζύγιο. Εκεί λοιπόν οι  Σεβαστοί και αδελφές Σταμίρη θα έρθουν  αντιμέτωποι ξανά.

Άγριες Μέλισσες_ Αδερφές Σταμίρη_

Τι θα γίνει με τον μικρό Σέργιο;

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα επιστρέψουν  στο Διαφάνι αλλά η Ασημίνα δεν θα μπορεί να βλέπει τον γιο της. Αυτό είναι κάτι που την καταρρακώνει και ζητά στήριξη από τις αδερφές της. Η Λενιώ την στηρίζει και της δίνει δύναμη λέγοντας της πως  πρέπει να παλέψει αλλά το πιο βασικό είναι η προστασία του παιδιού τώρα.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας σκότωσε τον αδερφό του

Άγριες Μέλισσες_Ασημινα _Ελενη _

Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναστάτωση. Ο Δούκας και η Μυρσίνη στηρίζουν τις αδελφές Σταμίρη ρίχνοντας  ευθύνες στον Νικηφόρο λέγοντας του ότι  δεν έχει λόγο να πάει σε δίκη για το διαζύγιο. Εκείνος, όμως είναι ανένδοτος . Θα πάει την Ασημίνα  στα δικαστήρια και θα κερδίσει το παιδί. Έτσι θα εκδικηθεί την Ασημίνα.

H τύχη των αδερφων Σταμιρη στα χέρια του Δούκα

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, η αλήθεια στους Σεβαστούς προκαλεί μεγάλο σοκ. Η καταγγελία είναι αναμενόμενη και οι Σεβαστοί πηγαίνουν  στα δικαστήρια την Ασημίνα, την Δρόσω αλλά και την Ελένη, για το αποτρόπαιο έγκλημα. Μέχρι να βγει απόφαση  οι αδελφές Σταμίρη θα φυλακιστούν.

Ο Δούκας, δεν  μπορεί να ξεχάσει τις καταθέσεις που έκαναν οι τρεις αδελφές στη δίκη, σε σχέση  με το βράδυ του εγκλήματος του αγαπημένου του γιου Σεργίου. Η Ασημίνα και η Δρόσω είπαν ότι  άφησαν την Ελένη να τιμωρηθεί, αφού όλες μαζί τον σκοτώσανε γιατί ήταν ένας αδίστακτος βι@στης.

Άγριες Μέλισσες_ Σεβαστοί_

Όλο αυτό προβληματίζει τον Δούκα. Όλα αυτά του θυμίζουν όλα όσα  έχει κάνει και ο ίδιος. Έτσι σκότωσε τον Θέμελη για την τιμή της Ανέτ και  έτσι οι αδελφές Σταμίρη αφαίρεσαν τη ζωή του γιου του  για να προστατέψουν την Δρόσω . Οι σκέψεις είναι βασανιστηκές και έτσι η μοίρα των Σταμίρη  εξαρτάται από εκείνον. Άραγε θα πάρει πίσω τις κατηγορίες;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close