Άγριες Μέλισσες: O Ζάχος καταστρέφει τον Πέτρο

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς  είναι ανατρεπτικές καθώς ο Ζάχος καταστρέφει τον Πέτρο κλείνοντας του την εφημερίδα.

Ο Ζάχος μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης και να τη βοήθησε στον αγώνα της να δικαιώσει τον Λάμπρο, ωστόσο δεν παύει να υποστηρίζει τους χουντικούς και το καθεστώς.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω οδηγεί σε φιάσκο τον Αρραβώνα Ρένας -Νικηφόρου

Άγριες Μέλισσες: O Ζάχος καταστρέφει τον Πέτρο

Μάλιστα στα επόμενα επεισόδια της σειράς ο ταγματάρχης δεν διστάζει να κατηγορήσει τις αδελφές Σταμίρη για αντιστασιακή δράση.

Άγριες Μέλισσες: O Ζάχος καταστρέφει τον Πέτρο

O Ζάχος καταστρέφει τον Πέτρο

Ο Ζάχος καταλαβαίνει πως ο Πέτρος είναι εκείνος που κινεί τα νήματα και αποφασίζει πάση θυσία να σταματήσει τη δράση του. Έτσι ζητάει από τον Ντούνια να βρει τον τρόπο να κλείσει την εφημερίδα του Πέτρου. Μάλιστα ο Ζάχος δεν μένει εκεί. Στήνει παγίδα στον Πέτρο και καταφέρνει να του κλείσει την εφημερίδα.

Άγριες Μέλισσες: O Ζάχος καταστρέφει τον Πέτρο

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας δεν αφήνει την Κορίνα να χωρίσει

Ωστόσο ο Πέτρος θα ανακαλύψει σύντομα τον ηθικό αυτουργό και η σύγκρουσή του με τον Ζάχο είναι θα είναι αναπόφευκτη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η ανεύρεση ενός πτώματος κοντά στοπ Διαφάνι ταράζει όλους τους κατοίκους…. Τι αλυσιδωτές αντιδράσεις θα φέρει;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

Close