Άγριες Μέλισσες: Η αντίδραση του Μελέτη στην απιστία της Κορίνας

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καθηλωτικές καθώς θα δούμε πως ο Ακύλας δεν αφήνει την Κορίνα να χωρίσει.

Η Ελένη και ο Λάμπρος Σεβαστός αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους μετά την ζήλια και την ανασφάλεια που προκαλεί στον δάσκαλο ο Ζάχος Λυκογιάνης αλλά η Δρόσω με τον Κωνσταντή έχουν τα δικά τους θέματα που θα οδηγήσουν στον χωρισμό. Άλλο ένα ζευγάρι όμως στις «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα στον γάμο του.

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα εκδικείται τον Ακύλα με τον χειρότερο τρόπο

Άγριες Μέλισσες: Η αντίδραση του Μελέτη στην απιστία της Κορίνας

Η Κορίνα και ο Μελέτης, όπως σας είχε γράψει εδώ και πολύ καιρό το okmag, θα χωρίσει αφού η κόρη του Ακύλα θα βρεθεί ερωτικά με τον Μπάμπη, τον γιο του Κυριάκου που θα επιστρέψει από τον στρατό, που υπηρετεί, στο Διαφάνι.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: O Λευτέρης γίνεται ο καλός γιος του Ακύλα

Άγριες- Μέλισσες- Μελέτης- Κορίνα-

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 61 , 62 , 63 , 64

Η Κορίνα, μετά την πρώτη φορά που τον είδε να τραγουδά στο μαγαζί του Κωνσνταντή και του Νικηφόρου -λίγο μετά την αρραβώνα της με τον Μελέτη- δεν έπαψε ποτέ να τον σκέφτεται. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως ο γάμος της με τον Μελέτη είναι ένα μεγάλο λάθος και πως ο Μελέτης δεν είναι ο άντρας που τελικά ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της.

Άγριες Μέλισσες: Η αντίδραση του Μελέτη στην απιστία της Κορίνας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα ξεμαλλιάζεται με την Μυρσίνη

Η Κορίνα Μεγαρίτη, που μετά τις αποκαλύψεις για την σχέση της μητέρας της με τον Κωνσταντή που γνώριζε και ο Μελέτης, φαίνεται πως έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη στον άντρα της και με κάθε τρόπο προσπαθεί να βρει διέξοδο.

Ο Ακύλας δεν αφήνει την Κορίνα να χωρίσει

Η Κορίνα δεν θα κρύψει το ενδιαφέρον της προς το πρόσωπο του Μπάμπη σύμφωνα με το okmag.gr και τον Γιώργο Μπέζα  και οι δύο νέοι δεν θα αργήσουν να ζήσουν στιγμές πάθους αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Ο Μελέτης δεν θα αργήσει να μάθει τι συμβαίνει με την γυναίκα του και τον Μπάμπη και θα ζητήσει από την Κορίνα να χωρίσουν, με τον Ακύλα να αντιδρά περίεργα σε αυτή την τροπή που παίρνει ο γάμος της κόρης του.

Άγριες- Μέλισσες- Μελέτης- Κορίνα-

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η αρχή του τέλους για την Ρένα

Η Κορίνα, για πρώτη φορά, θα έρθει σε ρήξη με τον πατέρα της και προς έκπληξη της θα διαπιστώσει πως η μητέρα της την στηρίζει σε αυτή της την απόφαση αφού ποτέ δεν είδε με καλό μάτι τον Μελέτη.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close