Άγριες Μέλισσες: Πως συνδέονται οι φόνοι Γιάννου – Βαλεντίνης -Το κουβάρι ξετυλίγεται

Το μυστήριο συνεχίζεται στις Άγριες Μέλισσες  με ένοχα μυστικά να βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια.

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι αδελφές Σταμίρη έχουν ορφανέψει πολύ μικρές σε ηλικία. Η Βαλεντίνη η μητέρα της Ελένης ,της Δρόσως και της Ασημίνας έχει φύγει από την ζωή με άσχημο τρόπο αφού αυτοκτόνησε πέφτοντας στο ποτάμι. Ο λόγος η παράνομη σχέση που διατηρούσε με τον Μιλτιάδη που την είχε διχάσει στην αγάπη της για τον συζηγό της Γιώργο Σταμίρη.

Ο Μιλτιάδης ξέρει την αλήθεια

Ο Μιλτιάδης λοιπόν γνωρίζει πως η αγαπημένη του Βαλεντίνη δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε ,όπως και ο αγαπημένος του γιος Γιάννος. Κουβαλάει δυο φόνους στην πλάτη του που αφορούν δυο αγαπημένα του πρόσωπα που χάθηκαν άδικα με σχεδόν παρόμοιο τρόπο.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες spoiler: Η σχιζοφρένεια του Μιλτιάδη και ο εξορκισμός

Και αφού τον Γιάννο τον δολοφόνησαν οι Σεβαστοί ,την Βαλεντίνη Σταμίρη ποιος την δολοφόνησε με τέτοιο τρόπο ;Ποιο ήταν εκείνο το μυστικό που χάθηκε για πάντα στον πάτο της λίμνης; Το φινάλε της σειράς θα λύσει όλα τα μυστήρια.

Η Φωτεινή και η σχέση της με την Λενιώ

Η φωτεινή έχει μπει στις καρδίες μας με τον χαρακτήρα της και τον ρόλο που ενσαρκώνει στις φυλακές. Κρύβει όμως μέσα της ένα μεγάλο μυστικό που θα αποκαλυφθεί λίγο πριν φύγει από την ζωή.

Το μεγάλο αυτό μυστικό θα το αποκαλύψει στην Ελένη σε μια εξομολόγηση που θα ραγίσει καρδίες. Η αλήθεια λοιπόν είναι πως η Φωτεινή βρίσκεται στην φυλακή διότι σκότωσε τον γαμπρό της, για να γλιτώσει την κòρη της από τους κακομεταχειρισμούς του .

Πρόκειται για έναν σκληρό άνθρωπο που έδερνε την κòρη της και της φερόταν τόσο άσχημα έτσι ώστε να αποβάλει. Όπως κάθε μάνα η Φωτεινή δεν άντεξε να βλέπει το παιδί της να βασανίζεται και σκότωσε τον γαμπρό της.

Η κòρη της από την άλλη δεν μπόρεσε να την συγχωρέσει ποτέ και δεν πήγε ποτέ να την επισκεφθεί στην φυλακή.

 

 

 

 

 

Close