Άγριες Μέλισσες spoiler: Η σχιζοφρένεια του Μιλτιάδη και ο εξορκισμός

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο Διαφάνι!

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Σταμίρη θα έρθουν και πάλι στην αγαπημένη μας σειρά  Άγριες Μέλισσες  αφού η Ελένη δοκιμάζεται για ακόμη μια φορά με την προσπάθεια της να αποφασίσει εκείνη για την πορεία της  εγκυμοσύνης της να μην αποφέρει καρπούς.

Επίσης θα δούμε την επιστροφή του Μιλτιάδη στο Διαφάνι  και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή Ευτυχείτε ο Μιλτιάδης  θα καταλήξει με  σχιζοφρένεια. Μέχρι και εξορκισμό θα χρειαστεί να του κάνουν.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Διώχνουν το Βοσκαρη από τις φυλακές  το μίσος για την Ελένη μεγαλωνει

Ο Μιλτιάδης δεν ήταν ακόμη έτοιμος να βγει από την κλινική ,βλέπει στον ύπνο του τον νεκρό γιο του που τον κατευθύνει , νομίζει πως ο Γιάννος ζει! Αργότερα θα δούμε τον Μιλτιάδη να υποβάλλεται σε εξορκισμό αφού νιώθει πως μπαίνει μέσα του το πνεύμα του γιου του Γιάννου.

Ο πόνος του για τον άδικο χαμό του παιδιού του είναι αξεπέραστος και συγχρόνως το γεγονός πως πήγε να σκοτώσει και εκείνος έναν άνθρωπο  τον τρελαίνει ακόμη περισσότερο.

Τώρα όσο για τον Κωνσταντή ο κίνδυνος για την αποκάλυψη της φυτείας είναι μεγάλος.

Ακόμη  σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα η Δρόσω μένει επί ξύλου κρεμάμενη αφού ο Τάκης θα φάει όλα της τα χρήματα που είχε μαζέψει για τον δίσκο της  στα χαρτιά, ενώ  ο Κωνσταντής ψάχνει να τη βρει στην  Τρούμπα με σκοπό της ζωής του να την βάλει και πάλι στον ίσιο δρόμο.

Δειτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

 

 

 

 

Close