Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η σχέση Κλεομένη και Δημητράκη θα έχουν το πιο απρόσμενο τέλος!

Έχουν περάσει βδομάδες από τότε που είδαμε για τελευταία φορά καινούργια επεισόδια στη σειρά Άγριες Μέλισσες. Λόγω της καραντίνας το επεισόδια διακόπηκαν και τόσο οι εξελίξεις, όσο και τα spoilers έχουν μείνει λίγο πίσω.

Ωστόσο, σήμερα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου ο Θανάσης Κουρλαμπας που υποδύεται τον “Κλεομένη” στις Άγριες Μέλισσες.

Ο γνωστός και πολύ ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για την συνέχιση των γυρισμάτων μετά την καραντίνα, αλλά και για το μέλλον του στη σειρά. Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα πρωταγωνιστεί και στη δεύτερη σεζόν, αν και σύμφωνα με spoilers θα τον δούμε και από Οκτώβρη.

Το πιο δυνατό spoiler όμως φρόντισε να δώσει με έμμεσο τρόπο για τη σχέση του με τον Δημητράκη στη σειρά. Όπως αναφέρει ο ίδιος, αυτό που τον συγκλόνισε περισσότερο στο ρόλο του είναι το μέλλον του χαρακτήρα που υποδύεται με τον Δημητράκη.

Ένα πολύ απρόσμενο τέλος θα έχει ο Κλεομένης με τον Δημητράκη. Ο ηθοποιός διαβάζοντας τις εξελίξεις της σειράς έμεινε άφωνος με την κατάληξη που θα έχουν οι δυο τους, ενώ όπως δήλωσε, θα γυριστούν πιο συγκλονιστικές σκηνές και από εκείνες με τον Μελέτη.

 

Close