Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η συμφιλίωση του Δουκα  με τα παιδιά του

Θα γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στον Δούκα και τα παιδιά του ; 

Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος μένουν Λάρισα,  χωρίς τους γονείς τους. Ο Δούκας και η Μυρσίνη παίρνουν δύσκολα γιατί  δε μπορούν είναι με  τα παιδιά τους και φυσικά  τον εγγονό τους. Οι σχέσεις τους είναι άσχημες και θα χειροτερέψουν μόλις ο Δούκας συνεργαστεί με την Χούντα.

Από την άλλη σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θα γίνουν αντιστασιακοί. Η μπουάτ τους θα τους δημιουργήσει αρκετά θέματα . Ο Δούκας και η Μυρσίνη πάλι θα έχουν τα δικά τους προβλήματα . Τί θα δούμε λοιπόν στην συνέχεια !

Δεν αντέχει ο Δούκας 

Ο Δούκας δε θα αντέξει την απόρριψη. Η Μυρσίνη θα  τον στηρίξει, αλλά  το μίσος της για τις αδερφές Σταμίρη είναι σταθερό . Ο Δούκας πάλι δεν θα ασχοληθεί άλλο με το θέμα αυτό. Έχουν τιμωρηθεί όλοι και αυτό του φθάνει.  Η  Μυρσίνη πάλι θα ερωτευθεί  τον Ακύλα και θα αρχίσει ένας μεγάλος έρωτας με τον Δούκα διαφωνεί με τους νέους του συνεργάτες και έρχεται αντιμέτωπος μαζί τους .

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Οριστικός χωρισμός για Δρόσω-Κωνσταντή- Εισβάλλει ο πρίγκιπας στη ζωή της

Οπότε οι δυο τους διχάζονται. Από τη μία  η Μυρσίνη που  δεν έχει αλλάξει καθόλου και  ενώ από την άλλη ο Δούκας, να μετανιώνει  για τις επιλογές του. Οσο για τα παιδιά του, ο Δούκας θα προσπαθεί συνεχώς  . Το θέμα όμως είναι άλλο.  Θα κάνει πέρα τον εγωισμό του  ή όχι για να κερδίσει και πάλι τα παιδιά του;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

 

 

 

Close