Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Σεβαστού

Ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του Σεβαστού. Χαμός και πάλι στις άγριες μέλισσες

Εκπλήξεις πάλι μας ετοιμάζουν οι άγριες μέλισσες για τα επόμενα επεισόδια.

Ένα μεγάλο μυστικό θα αποκαλυφθεί και θα ταράξει τα νερά στο σπίτι των Σεβαστών αφού ο Νικηφόρος δεν είναι παιδί του Δούκα Σεβαστού. Αυτά που θα επακολουθήσουν μετά την τρομερή  αποκάλυψη θα είναι συνταρακτικά.

Από την πρώτη στιγμή που ο Νικηφόρος εμφανίστηκε στη σειρά έδειχνε να είναι διαφορετικός από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Ευγενικός και γλυκομίλητος, δεν είχε καμία σχέση με τον σκληρό Δούκα, αλλά και τον αγενή Κωνσταντή!

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες:Η Ασημίνα πληρώνει τον Νικηφόρο με το ίδιο νόμισμα

Σύντομα, λοιπόν, θα αποκαλυφθεί πως όλα αυτά έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι ο Νικηφόρος δεν είναι βιολογικό παιδί του Δούκα Σεβαστού! Μια αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη συνέχεια της ιστορίας και που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα…

 

Το ένοχο μυστικό της Μυρσίνης

Όπως βλέπουμε στα επεισόδια που παίζονται αυτό τον καιρό στην τηλεόραση, η Μυρσίνη ξεκινάει ένα καυτό ειδύλλιο με τον Θωμά Κυπραίο, αν και είναι παντρεμένη. Παρά τους αρχικούς της ενδοιασμούς, στη συνέχεια ενδίδει στο έντονο φλερτ του, καθώς μετά τα όσα πέρασε νιώθει και πάλι επιθυμητή γυναίκα!

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Μυρσίνη Σεβαστού απατάει τον σύζυγό της, Δούκα Σεβαστό! Στο παρελθόν, όπως θα δούμε σε flashbacks, η ίδια είχε ζήσει και πάλι ένα παράνομο πάθος που κατέληξε σε έρωτα ζωής, από τον οποίο προέκυψε ο Νικηφόρος. Δεν είναι τυχαίο που η Μυρσίνη έχει απίστευτη αδυναμία στον μικρό γιο της, σε αντίθεση με τον Κωνσταντή, που πάντα τον υποτιμά και δεν παίρνει στα σοβαρά τα όσα λέει και κάνει.

Ο μοναδικός άνθρωπος που ίσως ξέρει την αλήθεια είναι ο Μιλτιάδης, ο οποίος γνώριζε εξ αρχής ότι η Μυρσίνη απατάει τον Δούκα! Αλλωστε είδαμε και σε πρόσφατο επεισόδιο, όταν τη συνάντησε τυχαία στον δρόμο, ότι ξέρει πολύ καλά το ένοχο παρελθόν της. Ωστόσο δεν γνωρίζει πως ο Νικηφόρος δεν είναι βιολογικός του ανιψιός. Ομως βαθιά μέσα του ξέρει πως ο νεαρός είναι τελείως διαφορετικός από τον Δούκα και τους άλλους δύο του γιους!

Ο Δούκας συγκλονίζεται

Κάποια στιγμή η αλήθεια θα βγει στο φως. Το σοκ για όλους θα είναι τεράστιο! Τόσο ο Νικηφόρος όσο και ο Δούκας θα συγκλονιστούν ανεπανόρθωτα με τις αποκαλύψεις, αφού θα συνειδητοποιήσουν την προδοσία της Μυρσίνης και πως τόσα χρόνια ζούσαν ένα τεράστιο ψέμα! Ο νεαρός θα θελήσει να διακόψει τις σχέσεις του με τη μητέρα του, ενώ ο Δούκας θα την πετάξει έξω από το σπίτι!

Η Μυρσίνη δεν θα έχει πια πουθενά να πάει. Η υπεροπτική συμπεριφορά της και οι άσχημοι τρόποι της απέναντι στους υπόλοιπους συγχωριανούς της θα της γυρίσουν μπούμερανγκ και θα βιώσει την ίδια αντίδραση απ’ όλους. Όμως ένα πρόσωπο θα είναι εκείνο που θα την πάρει μαζί και θα φροντίσει να της συμπαρασταθεί! Κι αυτό θα είναι η η Ελένη Σταμίρη!

Πηγή  youweekly.gr

 

Close