Άγριες μέλισσες:  Εκτός φυλακής η Ελένη σώζει το παιδί του υπουργού

Στις Άγριες μέλισσες έρχεται η ανατροπή. Πώς θα ελευθερωθεί η Λενιώ; Δείτε παρακάτω

Στα επεισόδια στις άγριες μέλισσες που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες, μόλις αρχίζει η κόλαση της Λενιώς στη φυλακή.

Η δύσκολη περίοδο για τη Λενιώ στη φυλακή

Μια δύσκολη περίοδος ξεκινά για την αγαπημένη τηλεοπτική ηρωίδα που όπως έχουμε αποκαλύψει θα περάσει διά πυρός και σιδήρου στα χέρια του σκληρού δεσμοφύλακα της αλλά και του βίαιου Διευθυντή των φυλακών ρόλο που κρατά ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το αποκορύφωμα θα είναι να τη βιασει και να την υποβάλει σε αναγκαστική έκτρωση. Εχοντας φτάσει σε απόγνωση αφού έχει περάσει καιρό μέσα στη φυλακή μαζί με άλλες τρεις συγκρατούμενες τους θα οργανώσουν τη μεγάλη απόδραση.

Η μεγάλη απόδραση της Κίτσου

Μια απόδραση θρίλερ μέσα από τις υπόγειες στοές των φυλακών.

Το κυνηγητό θα τις οδηγήσει σε ένα δάσος όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες με τους φύλακες και τότε είναι που η ηλικιωμένη φίλη της Φωτεινή θα θυσιαστεί με τίμημα τη ζωή της για να σώσει τη Λενιώ που θα φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Η Δρόσω φεύγει η Ναταλία Τσαλίκη έρχεται

Η συνέχεια προμηνύεται εξίσου ενδιαφέρουσα και την αποκαλύπτουμε σήμερα.

Τρέχοντας η Λενιώ θα σταματήσει ένα διερχόμενο αυτοκίνητο για να μπορέσει να ξεφύγει από τους διώκτες της. Ενα αυτοκίνητο στο οποίο θα επιβαίνει μια ανυποψίαστη κοπέλα. Μια τρελή κούρσα ταχύτητας θα ξεκινήσει που θα έχει ως αποτέλεσμα ένα τραγικό δυστύχημα.

Ο τραυματισμός, η φυλακή και η μεγάλη ανατροπή για τη Λενιώ

Η Λενιώ νιώθωντας υπεύθυνη την τελευταία στιγμή θα σώσει την αθώα κοπέλα θυσιάζοντας η ίδια την ζωή και την ελευθερία της. Θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά και θα οδηγηθεί ως κρατούμενη ξανά στο νοσοκομείο. Η επιστροφή στη φυλακή μόλις γίνει καλά θα είναι πλέον κοντά αλλά μια ανατροπή θα αλλάξει πάλι τα πάντα.

Η κοπέλα που ήταν στο αυτοκίνητο και σώζει η Λενιώ είναι κόρη Υπουργού και καθώς της χρωστάει τη ζωή της πείθει τον πατέρα της ότι η Λενιώ είναι αθώα και της δίνουν χάρη για να αποφυλακιστεί.

Κάπως έτσι και με υπουργική απόφαση η Μαρία Κίτσου θα βγει από τη φυλακή στη σειρά Άγριες Μέλισσες, μετά από 5 συνολικά χρόνια και θα επιστρέψει ελεύθερη στο Διαφάνι!

Επιστρέφει και ο… Δούκας Σεβαστός

Την ίδια μέρα στο Διαφάνι επιστρέφει από την σπηλιά που είναι απομονωμένος ο Δούκας Σεβαστός. Και εκεί στα επεισόδια που θα δούμε κάπου μετά τις γιορτές η ιστορία θα πάρει πια νέα τροπή…

Πάντως η Λενιώ, η Μαρία Κίτσου δηλαδή, θα είναι ελεύθερη στις Άγριες Μέλισσες και μάλιστα με «υπουργική απόφαση»!

Πηγή : youfly.com

Δείτε επόμενα επεισόδια και σπόιλερ για τις Άγριες μέλισσες με ένα κλικ εδώ

Close