Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Βόσκαρης ακολουθεί την Ελένη – Ποια η αντίδραση του Λάμπρου;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Βόσκαρης θα ακολουθήσει την Ελένη στο χωριό της – Ποια θα είναι η αντίδραση του Λάμπρου όταν καταλάβει τι συμβαίνει;

Οι άγριες μέλισσες συνεχίζουν να μας εξιτάρουν  με τις εξελίξεις. Στο επεισόδιο της  Πέμπτης 15/10 ,είδαμε πως ο Βόσκαρης ήταν στο παρελθόν στη δούλεψη του Δούκα Σεβαστού  γεγονός που δικαιολογεί τον θυμό του προς την Ελένη, αφού αυτή η γυναίκα αφαίρεσε τη ζωή του φίλου του Σέργιου.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω συναντά τον Μελέτη στη Τρούμπα – Ο Δούκας χαροπαλευει

Στην συνέχεια της σειράς θα δούμε τον βι@σμό της Ελένης από τον Βόσκαρη. Από αυτό το βι@σμό η Ελένη θα μείνει έγκυος  αλλά θα χάσει το παιδί, αφού ο Βόσκαρης θα την αναγκάσει να κάνει έκτρωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα  On time η Ελένη δεν θα γλιτώσει  εύκολα από τον Μάνο Βόσκαρη αφού όταν η Ελένη θα γυρίσει στο Διαφάνι μετά από την ανέλπιστη αποφυλάκιση της  αυτός θα την ακολουθήσει .

Ο σκληρός διευθυντής των φυλακών, θα δείξει τον σκληρό του χαρακτήρα με σκοπό να συνεχίσει το παιχνίδι εξουσίας που ακολουθούσε στην φυλακή. Ο σκοπό του αυτή τη φορά θα είναι να προστατέψει τον μικρό Σέργιο  το γιο της Ασημίνας και του Νικηφόρου, γιατί νιώθει πως έχει υποχρέωση στη μνήμη του χαμένου φίλου του Σέργιου Σεβαστού.

Το μίσος όμως που νιώθει για την Ελένη ,θα μετατραπεί σε τρελό έρωτα και  αυτό θα γίνει και αντίστροφα καθώς η Ελένη θα αρχίσει να νιώθει πράγματα για τον Βόσκαρη.

Τι θα κάνει ο Λάμπρος μόλις αντιληφθεί τον έρωτα Βόσκαρη – Λενιώς;

Ο Λάμπρος τρελαίνεται από θυμό. Δεν μπορεί  με τίποτα να πιστέψει πως ο Βόσκαρης που βασάνιζε τόσο καιρό τη γυναίκα του , θέλει να του πάρει την Ελένη μέσα από την αγκαλιά του, μετά από όσα πέρασαν.

Λάμπρος και Βόσκαρης θα φθάσουν στα άκρα για την καρδιά της Ελένης.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος : Περιλήψεις επεισοδίων 31 ,32 ,33 ,34 ,35

Θα βγουν τα spoilers που κυκλοφορούν αληθινά; Ο χρόνος θα το δείξει και είμαστε σε αναμονή των εξελίξεων.

Πάντως αυτό το ερωτικό τρίγωνο Βόσκαρη – Ελένης – Λάμπρου θα ήταν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το δούμε στην οθόνη μας συμφωνείτε;

Εσείς; Με ποιον προτιμάτε να είναι η Ελένη; Πείτε μας στα σχόλια.

Δείτε επόμενα επεισόδια και σπόιλερ για τις Άγριες μέλισσες με ένα κλικ εδώ

Close