Άγριες μέλισσες: Νύχτα πάθους για Ελένη και Κυπραίο και η πρόταση γάμου

Σε λίγες μέρες θα συνεχιστούν τα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τις εξελίξεις της σειράς!

Αλήθειες έρχονται στο φως, νέοι έρωτες, και η…καταστροφή του Δούκα είναι προ των πυλών. Τι θα γίνει όμως με τον Θωμά Κυπραίο; Γνωρίζουμε ότι δεν θα βρίσκεται στη δεύτερη σεζόν της σειράς, αλλά ποια θα είναι η κατάληξή του;

Θα εξαφανιστεί μόλις μαθευτεί η πραγματική του ταυτότητα ή θα βρεθεί νεκρός;

Πώς θα έρθει το τέλος του Θωμά Κυπραίου; 

Όπως γράφει στο TV O’ CLOCK η Σοφία Τσίρκα, στα καινούρια επεισόδια που θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες όταν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα, ο Νέστορας θα έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα. Ο ίδιος λαμβάνει έναν φάκελο τον περιεχόμενο του οποίου θα του αλλάξει τη ζωή. Μέσα βρίσκει ένα σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής και αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά. Δεν λέει σε κανέναν τίποτα για τις έρευνές του, αλλά λίγες μέρες αργότερα οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

Ο Νέστορας θα μάθει πως ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε και έβαλε στο σπίτι του ήταν προδότης των Ελλήνων στον πόλεμο. Σοκαρισμένος, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει απέναντι στον Κυπραίο. Είναι εξοργισμένος μαζί του και θέλει να τον κάνει να πληρώσει. Να τιμωρηθεί για όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έχει διαπράξει.

Θα καταφέρει, όμως, ο Θωμάς να ξεγλιστρήσει και από αυτό ή θα αναγκαστεί να πληρώσει για τις αμαρτίες του; Μήπως στο τέλος, στις Άγριες Μέλισσες, ο Κυπραίος θα πληρώσει με την ίδια του τη ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία του;

Close