Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιον άλλον βασανίζει ο  Βόσκαρης εκτος απ’ την Λενιω ;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τα απίστευτα βασανιστήρια του Βόσκαρη στον κουρέα.Μεγάλες ανατροπές μας  επιφυλάσσουν οι  Άγριες Μέλισσες με γεγονότα  που δεν φανταζόμασταν πως θα συμβούν.

Την ώρα που έρχεται η λύτρωση για την Ελένη ο  Βόσκαρης έρχεται στο Διαφάνι να προκαλέσει και άλλες φασαρίες με τα σχέδια του. Παίρνει την θέση του  Προύσαλη  και τα βασανιστήρια ξεκινούν.

Στόχος του είναι πάντα η Ελένη αλλά δεν φαντάζεστε  ποιο άλλο πρόσωπο θα  βάλει στο μάτι .

Δείτε επίσης :Άγριες Μέλισσες :Ο Δούκας αρνείται να βλάψει την Ελένη και ο Βόσκαρης τον εκβιάζει

Εκείνος λοιπόν που θα βασανιστεί όσο κανένας, σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε και τον Γιάννη Πουλόπουλο, είναι ο κουρέας του Διαφανίου, όταν ο Βόσκαρης μάθει ότι είναι κομμουνιστής.

Οι σκηνές που έρχονται είναι άγριες πολύ όλα βέβαια, σύμφωνα με το spoiler, θα γίνουν με τη συμβολή της Μυρσίνης.

Στο σημερινό επεισόδιο, το σχέδιο του Τάκη για να βγάλει εύκολα χρήματα όχι μόνο στέφεται από αποτυχία αλλά βάζει σε κίνδυνο τη δικιά του ζωή και της Δρόσως. Ο Μπάμπης προσλαμβάνεται από τον Μελέτη και τον Κωνσταντή ενώ ο Τόλλιας μαθαίνει με ποιον πραγματικά είναι ερωτευμένη η Σοφούλα και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί.

Η Πηνελόπη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Αλέξη και το νέο πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών.

Η Δρόσω δέχεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της με τον Τάκη ενώ η Ελένη μαθαίνει ένα αναπάντεχο νέο, που θ’ αλλάξει τη ζωή της.

 

Close