Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι θα ματώσει από την οργή του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς σύμφωνα με συνέντευξη του Κωστή Σαββιδάκη στο 7 μέρες TV η οργή του Ακύλα θα ματώσει το Διαφάνι .

Τι διαφορετικό έχει ο 3ος κύκλος των «Άγριων μελισσών»;

Ο 3ος κύκλος έχει δώσει ένα σπουδαίο μάθημα. Ότι αν δεν ξέρουμε την ιστορία μας, αυτή τραγικά θα επαναληφθεί στο μέλλον. Αν δεν μάθουμε από τα λάθη μας, θα τα βρούμε μπροστάμας. Η χούντα ήταν μια μαύρη. σελίδα για τη χώρα μας και η ζωή μας έχει αποδείξει ότι τα άκρα και οι εθνοσωτήρες εμφανίζονται μέσα στην οικονομική και την κοινωνική κρίση. Έχω κάνει τη στρατιωτική μου θητεία στη Λέρο και ξέρω πολύ καλά τι συνέβαινε εκεί τον καιρό της Επταετίας, από διηγήσεις των ντόπιων. Από τα σχολικά βιβλία δεν μαθαίνουμε και πολλά για αυτή την εποχή.

Ο παπα-Γρηγόρης θα πρέπει να προσεύχεται περισσότερο με τον Ακύλα στο χωριό…

Ο Ακύλας για μένα νοσεί ψυχικά, είναι παρανοϊκός. Ο Δούκας μπροστά του είναι άγιος, γιατί τι ήθελε; Λεφτά και πλούτο. Ο Ακύλας όμως είναι επικίνδυνος γιατί είναι ψυχοπαθής, άρα και απρόβλεπτος. Δεν ξέρω πώς μπορεί το Διαφάνι να ξεφορτωθείέναν άνθρωπο που από μπροστά είναι με το χαμόγελο και από πίσω σκέφτεται πώς θα σκοτώσει το δάσκαλο στη φυλακή. Ο Δούκας είναι ξεκάθαρο ότι δεν συμπαθεί και δεν ασπάζεται τους φασίστες. Ο Μελέτης έμπλεξε με τους Άβαντες και έφερε στο Διαφάνι την καταστροφή. Εκείνος με τη Μυρσίνη καιτους Αβαντες έκαψαν το χωριό, ενώ ο Δούκας δεν ήξερε τίποτα και δεν είχε συναινέσει σε αυτή την καταστροφή. Ο Μελέτης δυστυχώς συμπεθέριασε με τον Ακύλα, αλλά αντί να νιώθει καλύτερα,βρίσκεται σε ένα σπιτικό με πολλά μυστικά και ψέματα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ανακαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια της Αντιγόνης

Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι θα ματώσει από την οργή του Ακύλα

Γιατί ο Μελέτης αυτομαστιγώνεται;

Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι θα ματώσει από την οργή του Ακύλα

Γιατί, πολύ απλά, αυτοτιμωρείται. Τιμωρεί τον εαυτό του γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο της μάνας του.

Πάντως, ο Δούκας έχει αλλάξει πολύ στον τρίτο κύκλο της σειράς…
Και ο Δούκας, με πατέρα το σκληροτράχηλο Σέργιο Σεβαστό, επίσης έχει πολλά ελαφρυντικά. Ο παπα – Γρηγόρης περιμένει τη μεταμέλεια τη δική του και του Μελέτη.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες: Δεν θα σε αφήσω να παντρευτείς τη φόνισσα του αδερφού σου

Από τον Ακύλα, αντίθετα, δεν περιμένει τίποτα, Ο Ακύλας έχει εωσφορική κακία. Μέχρι και ο παπα-Γρηγόρης, αν και ιερέας, νιώθω ότι κάποιες στιγμές θα ήθελε να τον γδάρει ζωντανό και λέει συνέχεια από μέσα του «πίσω μου σ΄ έχω σατανά».

Για τη Μυρσίνη τι συναισθήματα έχει ο παπα-Γρηγόρης;

Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι θα ματώσει από την οργή του Ακύλα

Τη συμπονά. Η Μυρσίνη έχει ένα δίκιο. Έχασε τον πρωτότοκο γιο της κι έμαθε την αλήθεια εκ των υστέρων. Μια μάνα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την Ελένη που της σκότωσε το γιο πάνω σε άμυνα, την Ασημίνα που μπήκε ως νύφη στο σπίτι της ενώ είχε σκοτώσει τον Σέργιο ή να κατανοήσει την αγάπη της Δρόσως για τον Κωνσταντή. Η Μυρσίνη έμπλεξε τότε με τον Κυπραίο για να νιώσει ότι ζει.

Γιατί ο παπα-Γρηγόρης συχνάζει στο καφενείο;

Άγριες μέλισσες: Το Διαφάνι θα ματώσει από την οργή του Ακύλα

Γιατί εκεί ψαρεύει το ποίμνιό του. Αν περίμενε ότι θα πάνε στην εκκλησία να τον βρουν και να του πουν αυτά που τους βασανίζουν, θα είχε χάσει το παιχνίδι.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close