Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Η Ελένη έγκυος

Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα μας συναρπάσει. Στις  Άγριες Μέλισσες στον τρίτο κύκλο η Ελένη έγκυος! Τι θα γίνει με τους άλλους ήρωες.

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς Άγριες Μέλισσες  έχει ολοκληρωθεί. Παρόλα αυτά οι δημιουργοί της η Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης έχουν ξεκινήσει ήδη να εργάζονται για τον τρίτο κύκλο. Ο τρίτος κύκλος μας πηγαίνει στην εποχή της δικτατορίας τόσο στο Διαφάνι ,στην Λάρισα όσο και στην Λέρο. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν ήδη αρχίσει τα τα κάστινγκ για την τρίτη σεζόν έτσι ώστε να αποφασίσουν ποιοι ακόμη 5 ήρωες θα προστεθούν στην ομάδα.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης  έχει προστεθεί ήδη στην ομάδα αλώστε έκανε και την πρώτη του  εμφάνιση  στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Ο ηθοποιός μάλιστα έχει δημοσιεύσει κάποιες  φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Κοινοποίησε λοιπόν τρεις εικόνες που  ποζάρει με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, την Κατερίνα Διδασκάλου και τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Η Ελένη έγκυος

Λίγα λόγια για τον ρόλο του Αιμίλιου Χειλάκη

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό μυστηριώδη άνδρα . Ο ηθοποιός ερμηνεύει τον ρόλο του σκληρού Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος είναι  αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης στους  Αβάντες. Ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, έχει αναλάβει την αρχηγία των Αβάντων και είναι  ο άνθρωπος ο οποίος  δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Αλέξης Γραμματικός ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα. Επίσης είχε βοηθήσει στη σύλληψή που τον οδήγησε στην φυλακή  . Με την αποφυλάκιση του   επιστρέφει στο Διαφάνι, προκαλώντας  μέγιστο κακό.

Δείτε επίσης : Ελληνικές σειρές που θα δούμε στην τηλεόραση τον Χειμώνα του 2021

Ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησες στην εκπομπή  Πρωινό σχολιάζοντας τον ρόλο του Αιμίλιου Χειλάκη: Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Δούκα και από τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Είναι ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά».

Για πάμε να δούμε και το μέλλον των ζευγαριών της σειράς Άγριες Μέλισσες 

Μυρσίνη – Δούκας

Η Ανέτ έδωσε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στον Δούκα με την αυτοκτονία της και η Μυρσίνη είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι το τέλος για την οικογένειά της, αλλά στηρίζοντας τις επιλογές του συζύγου της. Δεν θέλει να ζήσει τη ζωή της Πηνελόπης, της μητέρας του Δούκα. Για να αποφύγει τις συνέπειες, ο Δούκας παίρνει την Μυρσίνη και καταφεύγουν στη Λάρισα. Εκεί ο Δούκας σκέφτεται τρόπους να βρει συμμαχίες στο νέο καθεστώς, ώστε να εδραιώσει τη θέση του και να επιστρέψει εκ νέου στο χωριό ως αφεντικό όλων. Η Μυρσίνη προσπαθεί να φέρει ξανά μαζί την οικογένεια κάτι που φαντάζει … ουτοπικό! O Αλέξης Μίχας σε spoiler στο «Πρωινό» ανέφερε ότι το ερημωμένο σπίτι των Σεβαστών στο Διαφάνι θα παραχωρηθεί στον Ακύλλα Μεγαρίτη (Αιμίλιο Χειλάκη), αρχηγού της παρακρατικής οργάνωσης Άβαντες, που θα εγκατασταθεί στο χωριό μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους.

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Η Ελένη έγκυος

Ελένη – Λάμπρος

Το κεντρικό ζευγάρι της σειράς, Ελένη και Λάμπρος, παραμένουν αγαπημένοι και μπαίνουν σε έναν αγώνα για να φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή. Θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για την επιβίωση, όμως το μόνο που μπορεί να σβήσει τους εφιάλτες του παρελθόντος και να δώσει ελπίδα για το μέλλον είναι ένα παιδί. Η Ελένη συνεχίζει αγέρωχα να λέει την άποψή της στο χωριό – ένα χωριό στο οποίο νέες «δυνάμεις» κυριαρχούν. Νέες δυνάμεις υπό την κυριαρχία του σκληρού και αδίστακτου Αιμίλιου Χειλάκη… θα κάνουν το ζευγάρι να μετακομίσει στη Λέρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου.

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Η Ελένη έγκυος

Δείτε επίσης : Τι απέγινε η «Αγορίτσα» στις «Άγριες Μέλισσες»- Απαντά η ίδια η ηθοποιός, Μαρία Αντουλινάκη

Δρόσω – Κωνσταντής

Πέρασαν τα πάνδεινα και υπό μία έννοια κρατήθηκε ο ένας από τον άλλον, μέσα από δολοφονίες, δολοπλοκίες και μια φωτιά που κατέκαψε τα πάντα! Η Δρόσω και Κωνσταντής είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προσκλήσεις της επόμενης μέρας με την σχέση τους να συμπεριλαμβάνει την ύπαρξη του μικρού Σέργιου. Θα μάθει ο μικρός την αλήθεια για τη μητέρα του; Και τι θα σημαίνει αυτό για τη νέα εποχή;

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Η Ελένη έγκυος

Ασημίνα – Νικηφόρος

Ασημίνα και Νικηφόρος ξεκίνησαν με το λάθος … πόδι, αλλά έχουν ακόμα συναισθήματα. Οι τελευταίες εξελίξεις τους ένωσαν και σίγουρα έχουν μεγαλώσει ένα παιδί μαζί και αυτό δεν αλλάζει. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Δούκα, αλλά η επανασύνδεση θα είναι μία δύσκολη πίστα.

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Η Ελένη έγκυος

Ουρανία – Κυριάκος

Η Ουρανία θέλει να διακριθεί σε αυτό που κάνει και το χάσμα με τον Κυριάκο μεγαλώνει. Ο Σαραντόπουλος κερδίζει έδαφος και αυτός ο γάμος θα περάσει κρίση. Θα αποφασίσει η Ουρανία να ανοίξει τα φτερά της για να πραγματοποιήσει το όνειρό της;

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Η Ελένη έγκυος

Δείτε επίσης : Τι απέγινε η «Αγορίτσα» στις «Άγριες Μέλισσες»- Απαντά η ίδια η ηθοποιός, Μαρία Αντουλινάκη

Μελέτης – Πηνελόπη

Πληγωμένη από τον θάνατο του Αλέξη, η Πηνελόπη φεύγει μακριά για να ξεχάσει. Δεν θέλει να βλέπει τον Δούκα αλλά ούτε και τον Μελέτη. Στο Παρίσι θα προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή, ενώ ο Μελέτης στο Διαφάνι δεν θα καταφέρει να μείνει μακριά από τις κακές παρέες. Και αυτή τη φορά είναι πολύ… κακές! Οι δύο τους θα ξαναβρεθούν, άλλα σε τελείως άλλο φόντο.

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Η Ελένη έγκυος

Άγγελος – Σοφούλα

Αν και φαίνεται ότι τελικά έχουν αποφασίσει να είναι μαζί, θα έρθει από αλλού το… χτύπημα. Με την αλλαγή του καθεστώτος, ο Άγγελος θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, παλεύοντας για τα πιστεύω του. Θα καταφέρει η Σοφούλα να τον στηρίξει ή θα τον βάλει σε χειρότερους μπελάδες, όπως έχει κάνει στο παρελθόν;

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Η Ελένη έγκυος

 

Ρίζω – Προύσαλης

Το νέο καθεστώς θα τινάξει στον αέρα τη ζωή του Προύσαλη και η κυρα – Δέσπω δεν μπορεί να δώσει…λύση σε αυτό με τις σοφές συμβουλές της. Η Ρίζω θα παραμείνει του στήριγμα της οικογένειας, όμως το καθεστώς ρίχνει βαριά τη σκιά του σε ανθρώπους που νιώθουν και θέλουν να είναι … ελεύθεροι.

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Η Ελένη έγκυος

Δείτε επίσης : Η κόρη του Γιώργου Γάλλου έπαιξε στις Άγριες μέλισσες και δεν πήραμε χαμπάρι

Που θα βλέπουμε τους ηθοποιούς που αποχωρήσαν από τις Άγριες  Μέλισσες

η Κάτια Δανδουλάκη που αποχαιρέτησε τη σειρά, με μια συγκλονιστική ερμηνεία,σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Καλφούτζου από τη «Φωλιά των Κου Κουτην νέα σεζόν θα βρίσκεται στο θέατρο με την παράσταση «Το καλύτερο παιδί», ενώ συζητήσεις γίνονται και για την τηλεόραση.

Όσο για τον Γιώργο Γάλλο θα τον βλέπουμε  τη νέα τηλεοπτική σεζόν στις οθόνες μας μέσα από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες». Από την άλλη ο Βασίλης Μπισμπίκης θα βρίσκεται στη νέα σειρά του Mega «Κομάντα και Δράκοι» και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θοδωρής Παπαδουλάκης με  συμπρωταγωνίστριά την  Μαρίνα Καλογήρου.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close