Η κόρη του Γιώργου Γάλλου έπαιξε στις Άγριες μέλισσες και δεν πήραμε χαμπάρι

Κι όμως η κόρη του Γιώργου Γάλλου πέρασε από τις Άγριες μέλισσες και δεν καταλάβαμε τίποτα .

Σε μια από τις τελευταίες σκηνές του Σπύρου Σταμούλη στις «Άγριες Μέλισσες», λίγο πριν από την τηλεοπτική δολοφονία του, ο ήρωας που υποδύεται, ο εισαγγελέας Αλέξης Καλοκαιρινός στέκεται για λίγα λεπτά στο περίπτερο. Εκεί, ένα κοριτσάκι του προσφέρει ένα κόκκινο γαρύφαλλο, το οποίο ο εισαγγελέας φοράει στο πέτο του, πριν πάρει τον δρόμο του, έναν δρόμο χωρίς επιστροφή, όπως είδαμε τις δύο τελευταίες δραματικές εβδομάδες της σειράς.
Και παρά το γεγονός ότι χιλιάδες τηλεθεατών είδαν το κοριτσάκι στην άκρως συμβολική αυτή σκηνή, λίγου γνώριζαν την ταυτότητα του παιδιού.

Δείτε επίσης : Άγριες μέλισσες Γ κύκλος: Αυτός ο άντρας διεκδικεί την καρδιά της Ελένης

Λοιπόν, όπως αποκάλυψε σήμερα η «Φωλιά των Κου Κου», η τρισχαριτωμένη μικρή με το γαρύφαλλο δεν είναι άλλη από την κόρη του Γιώργου Γάλλου, του ηθοποιού που μας χάρισε μερικές από τις πιο δυνατές σκηνές της σειράς, υποδυόμενος τον Μιλτιάδη.
Η μικρή Ειρήνη συνόδευε συχνά τον πατέρα της στα γυρίσματα και, απ’ ό,τι φαίνεται, διαθέτει έμφυτο το χάρισμα της υποκριτικής, αν κρίνουμε τουλάχιστον από την φυσικότητα με την οποία αντικρύζει τον φακό.

Η κόρη του Γιώργου Γάλλου έπαιξε στις Άγριες μέλισσες και δεν πήραμε χαμπάρι

 

Close