Άγριες Μέλισσες : Ζωή και Αιμιλία πιάνονται στα χέρια

Οι σκηνές που θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι συγκλονιστικές αφού Ζωή και Αιμιλία πιάνονται στα χέρια. Ποια θα είναι η θέση του Ακύλα που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Αιμιλία και ποια απέναντι στην γυναίκα του Ζωή ;  

Άγριες Μέλισσες : Ζωή και Αιμιλία πιάνονται στα χέρια

 

Οι δύο αδελφές πιάνονται στα χέρια. Η Ζωή και η Αιμιλία έχουν έναν έντονο καυγά στις Άγριες Μέλισσες, με την οικογένεια Μεγαρίτη να διχάζεται. Η Ζωή, μετά την συνάντησή της με τον Κωνσταντή, επιστρέφει στο σπίτι διαλυμένη.

Ο Κωνσταντής της ανακοινώνει πως δε θέλει να είναι άλλο μαζί της, πως είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω, πως η ιστορία τους πρέπει να τελειώσει. Η Ζωή, αν και δείχνει ψύχραιμη, μέσα της υποφέρει.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Αιμιλία είναι κρυφά ερωτευμένη με τον γαμπρο της Ακύλα

Νιώθει πως χάνει το μοναδικό της στήριγμα, τον σύμμαχό της στη ζωή. Μένει ολομόναχη, πλάι στον Ακύλα, ο οποίος της εκφράζει τα μελλοντικά του σχέδια να γίνει “βασιλιάς”. Φυσικά, η Ζωή τον απομακρύνει…

Ο καυγάς με την Αιμιλία

Άγριες Μέλισσες : Ζωή και Αιμιλία πιάνονται στα χέρια

Η Ζωή κλαίει στο δωμάτιό της, με την Αιμιλία να ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά, στις Άγριες Μέλισσες. Της φωνάζει πως είναι αχάριστη, πως τα έχει όλα, πως δε της λείπει τίποτα. Εκείνη λυγίζει, της τονίζει πως δεν είναι ευτυχισμένη και πως η μοναδική της αδελφή αρνείται να το δει.

Η Αιμιλία κρατάει τη δική της στάση, κατηγορώντας την αδελφή της για την εξωσυζυγική της σχέση. Τότε, η Ζωή σηκώνεται και της φωνάζει να σηκωθεί να φύγει από το σπίτι! Παρόλο που η Αιμιλία της αναφέρει πως αν φύγει θα διαλυθούν όλα, η Ζωή δεν αλλάζει γνώμη.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 41 , 42 , 43 , 44

Τότε, η Αιμιλία πηγαίνει στον Ακύλα και του ανακοινώνει πως η σύζυγός του την πέταξε έξω. Η οικογένεια σύμφωνα με το youfly.com διχάζεται, με τον Ακύλα να παίρνει θέση. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Αιμιλία και δε διστάζει να της το δείξει. Κάνει τα πάντα για να μείνει στο σπίτι και βάζει όρια στην Ζωή.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close