Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 41 , 42 , 43 , 44

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ κύκλος. Περιλήψεις των επεισοδίων 41 , 42 , 43 , 44 . Ti θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον τρίτο κύκλο της αγαπημένης σειράς του αντ1. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 41 στις 06/12/2021

επεισόδιο41

Η μέρα του στρατοδικείου φτάνει και ο Λάμπρος θα δεχθεί στις φυλακές μια απρόσμενη επίσκεψη.

Ο Ζάχος είναι αποφασισμένος ν’ ανακαλύψει τον λόγο που δόθηκε η εντολή δολοφονίας του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Θέλει να τον βοηθήσει καθώς έχει μάθει τον πραγματικό λόγο που κρατείτε. Η συνάντηση του μ’ έναν ισχυρό άντρα του καθεστώτος μπορεί και να τον οδηγήσει στη πολυπόθητη αλήθεια. Η Ασημίνα ενημερώνει τον Πέτρο για την απόφαση που πήρε με τον Νικηφόρο να κρατήσουν μακριά τις νέες τους σχέσεις απ’ τον Σέργιο. Ο Πέτρος δείχνει να δυσαρεστείται.

Η Κορίνα πιέζει τον Μελέτη για να της αποκαλύψει την πραγματική αιτία που καθυστέρησε στον γάμο τους. Η Μυρσίνη προσεγγίζει έναν καινούριο σύμμαχο για να ξεσκεπάσει τις ερωτοδουλειές του Δούκα.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες:Ο Λάμπρος επιστρέφει από τη Λέρο στο Διαφάνι

Ο Ακύλας θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να μπορέσει να βρεί ποιος είναι ο εραστής της Ζωής, αλλά οι έρευνες του θα τον οδηγήσουν σ’ ένα άλλο μέλος της οικογένειας Μεγαρίτη και ο Ακύλας θα δεχθεί το ισχυρότερο χτύπημα. Ίσως από τα μεγαλύτερα… Πως θα αντιδράσει;

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 42 στις 07/12/2021

επεισόδιο42

Το Στρατοδικείο του Λάμπρου ξεκινά με την κατάθεση των μελών του ΕΑΚ Ασβεστά και Τουβάκη που τον παρουσιάζουν ως υπαρχηγό της οργάνωσης. Η Ελένη απελπισμένη βασίζει τις ελπίδες της στο Ζάχο που o ίδιος, τη διαβεβαιώνει πως θα συνεχίσει να το ψάχνει. Δεν μπορεί όμως να κρυφτεί απ’ τη Μάρω που καταλαβαίνει πως ο γιος της ο Ζάχος, έχει ακόμα συναισθήματα για την Ελένη. Ο Ακύλας ορίζει αρχηγό στους ΑΒΑΝΤΕΣ τον Μελέτη ενώ υποψιάζεται πως ο Δούκας είναι ο εραστής της γυναίκας του. Θα βρεθεί όμως μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη!

Δείτε επίσης : Άγριές Μέλισσες: Δίκη Κόλαφός για τον Λάμπρο που στέλνει και την Ελένη εξορία

Ο Τόλιας πηγαίνει στο Νομάρχη, για  να κάνει τα παράπονά του για τα έργα του Ακύλα και  εκεί, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλογερά. Ο Θέμης βρίσκεται ανάμεσα στον Δούκα και τη Μυρσίνη που παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Ο Δούκας συνεχίζει τη σχέση του με την Αντιγόνη ενώ είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω την περιουσία του ενώ η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα εύκολα. Ο Μόρτζος θα ζητήσει  απο το Νικηφόρο να επιστρέψει στη Νομαρχία καθώς τον βλέπει σα μελλοντικό γαμπρό του.

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 43 στις 8/12/2021

επεισόδιο43

Ο Νικηφόρος αρνείται ευγενικά την πρόταση του Μόρτζου αλλά τα αδέρφια του, προσπαθούν να τον πείσουν να ξαναγυρίσει στη Νομαρχία. Ο Θανάσης συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στον Τόλια με τις αποφάσεις του. Την ίδια ώρα ο Ακύλας παίρνει τις δικές του αποφάσεις για το μέλλον του κοινοτάρχη αλλά και του γιου του. Οι εξελίξεις για τον Λευτέρη προμηνύονται καταστροφικές.. Θα αντέξει ο Λευτέρης τα χτυπήματα το πατέρα του

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 33 , 34 , 35 , 36

Η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον χειρότερο φόβο της. Το δικαστήριο συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προύσαλη, του Τόλια αλλά και του Προκόπη που ο τελευταίος, είναι έτοιμος για μεγάλες αποκαλύψεις. Οι υπόλοιποι προσπαθούν να τον συνετίσουν αλλά τους προλαβαίνει η Ελένη ….. Τι θα συμβεί με αυτή την εξέλιξη;

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 44 στις 9/12/2021

επεισόδιο44

Η κατάσταση στο δικαστήριο είναι εκρηκτική και βγαίνει εκτός ελέγχου μετά τις αποκαλύψεις της Ελένης και διατάζεται η σύλληψη της. Ο Σαράφης καταφέρνει να βρει μια λύση που θα μπορούσε να τη σώσει. Θα καταφέρει να την πείσει ή θα έχει τη μοίρα του Λάμπρου; Ο Ακύλας και ο Λευτέρης θα έχουν μια αναμέτρηση με ολέθρια αποτελέσματα.

Ο Κωνσταντής αποφασίζει να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά τη σχέση του με τη Δρόσω. Εκείνη όμως θα τον ακολουθήσει; Ο Δούκας και η Μυρσίνη ανοίγουν τα χαρτιά τους και ο πόλεμος που θα ξεσπάσει ανάμεσα τους προμηνύεται εφιαλτικός…

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Η Αυτοκτονία που συνταράσσει το Διαφάνι

Το σχέδιο του Πέτρου για να βοηθήσει στην αθώωση του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή προκαλώντας την οργή του Ακύλα που παίρνει μια παράτολμη απόφαση. Μια απόπειρα αυτοκτονίας θα ταράξει τα νερά με απρόβλεπτες συνέπειες.

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επόμενα επεισόδια : 45 , 46 , 47 , 48

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close