Αγγελική: Η Κατερίνα στο στόχαστρο του Παύλου

Απρόσμενες εξελίξεις στην αγαπημένη μας σειρά Αγγελική . Στο στόχαστρο του Παύλου μπαίνει η Κατερίνα. Η πρωταγωνίστρια θα θελήσει να κάνει ένα καλό  αλλά τελικά θα βρεθεί σε μπελάδες.

Δείτε επίσης : Αγγελική επόμενα επεισόδια: 102 , 103 , 104 , 105

Η Σοφία έρχεται πιο κοντά με τον Ανδρέα, και αυτό είναι κάτι που τρελαίνει  τον Παύλο. Η τρελή του ζήλια  τον οδηγεί σε επικίνδυνες πράξεις.  Μέσα σε αυτόν τον τυφώνα των εξελίξεων  θα βρεθεί και η Κατερίνα.

Εκτός εαυτού ο Παύλος

Μόλις ο Παύλος θα μάθει ότι η Σοφία έχει ακόμη  επαφές με τον Ανδρέα, βγαίνει εκτός εαυτού . Εκείνη ετοιμάζεται να συναντήσει αυτόν τον Ανδρέα και ο Παύλος τους παρακολουθεί . Θα βρεθεί λοιπόν στην πόρτα του Ανδρέα, πιστεύοντας ότι  η Σοφία τον έχει προδώσει.

Αγγελική: Η Κατερίνα στο στόχαστρο του Παύλου

Ετοιμάζεται λοιπόν να τα παίξει όλα για όλα. Περιμένει έξω από το σπίτι του Ανδρέα για να τον  βγάλει από την μέση.  Στα χέρια του έχει  ένα όπλο για να επιτεθεί μόλις δει το θύμα του.

Αγγελική: Η Κατερίνα στο στόχαστρο του Παύλου

Στο σημείο  θα βρεθεί η Κατερίνα, που  θα καταλάβει ότι  ο άνθρωπος με το όπλο,  είναι ο Παύλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV o’Clock, η Κατερίνα  τρέχει προς τον  Παύλου, ικετεύοντας  τον να φύγει  από το σπίτι του Ανδρέα. Εκείνος, όμως, δε θα την ακούσει.

Μόλις ο Ανδρέας βγει έξω, θα στοχεύσει με το περίστροφο του. Η Κατερίνα, θα ουρλιάζει και  θα τρελάνει ακόμη περισσότερο  τον Παύλο και θα της φερθεί άθλια ,ζητώντας της να φύγει χωρίς εκείνη αν τον ακούσει.

Ο Παύλος  απειλεί  με το όπλο του και την Κατερίνα. Τονίζοντας της πως εάν δεν φύγει θα ρίξει και σε εκείνη. Θα φύγει λοιπόν   μακριά  για να γλιτώσει.  Βέβαια αυτό δε θα μείνει έτσι  αφού  η Κατερίνα θα μιλήσει για όσα γίνανε.

Δείτε όλα τα spoiler και επόμενα επεισόδια για την Αγγελική με ένα κλικ εδώ

Close