Αγγελική Νικολούλη : Γκρέμισε  τα social media με το  έλα κούκλε

Η Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ επέστρεψαν τη νύχτα της Παρασκευής, μέσα από την συχνότητα  του MEGA.

Σε αυτή την 28η σεζόν για την δημοφιλή εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού καλωσόρισε τον συνεργάτη της λίγο διαφορετικά  . Ο λόγος για τον Φάνη Πέγκα.

Λίγο πριν περάσει λοιπόν σε διαφημιστικά μηνύματα, μια ατάκα και μόνο από την Αγγελική Νικολούλη ξεσηκώσε το διαδίκτυο.  «Τι μπρέικ; Θέλω να πάω και στο Καρπενήσι, στην Ευρυτανία.

«Τι μου λες για μπρέικ τώρα; Δεν προλαβαίνουμε να πάμε; Γιατί βρε παιδιά; Πέρασε τόσο πολύ η ώρα; Λοιπόν, μπορεί να μας πει όμως εδώ ο φίλος μας… Έλα κούκλε! Να μας πει, εδώ, ο Φάνης Πέγκας που μας βρίσκετε και να πούμε την καλησπέρα και στην Κύπρο και στον Καναδά. Σε όλους τους φίλους που μας παρακολουθούν.

Δείτε επίσης : Φως στο Τούνελ : Γιαγιά αγνοούμενης ανήλικης καταγγέλλει στο «Τούνελ»

Έλα, Φάνη μου, πριν πάμε σε ένα διάλειμμα» τόνισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA και το… twitter αφηνίασε στα σχόλια

«Να καλησπερίσουμε λοιπόν, Αγγελική, τους φίλους τηλεθεατές που μας παρακολουθούν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες τόσο από την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά πλέον και από τον Καναδά καθώς και όσους μας παρακολουθούν διαδικτυακά από ολόκληρο τον κόσμο» είπε ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη για να παρουσιάσει στη συνέχεια τους τρόπους επικοινωνίας με την εκπομπή.

Close