Αγγελική : Πατέρας της Δανάης είναι ο Δημήτρης Αργυρός

Μεγάλο σποιλερ στη σειρά Αγγελική . Ο πατέρας της Δανάης είναι ο Δημήτρης. Η κόρη του στέφανου έχει μπαμπά τον Δημήτρη Αργυρό τον θείο της δηλαδή.

Όταν η Αθηνά μάθει πως η νοσοκόμα της είναι η γυναίκα που βίασαν οι γιοι της και η εγγονής της, κόρη της Αγγελικής, θα κάνει σε Δημήτρη, Παύλο και Νικόλα τεστ DNA. Αυτό θα δείξει τον βιολογικό πατέρα της Δανάης!

Η Αγγελική είναι η βιολογική μητέρα της Δανάης. Μπορεί στα επεισόδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής αυτό να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό, ωστόσο δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί πως η θετή κόρη του Στέφανου, η οποία μέχρι πριν λίγο καιρό έψαχνε τους βιολογικούς της γονείς, μάθει πως μητέρα της είναι η νοσοκόμα της γιαγιάς της. Αυτή όμως θα είναι μόνο η αρχή για το κουβάρι που θα αρχίσει να ξετυλίγεται και θα φέρει στην επιφάνεια ένα μοναδικό γεγονός. Πως πατέρας της είναι ο… Δημήτρης Αργυρός! Πρώτη θα κλονιστεί η Αθηνά όπου και θα ζητήσει από τους γιους της να υποβληθούν σε τεστ DNA για να φανεί ποιος είναι ο πατέρας της εγγονής της. Ολα όμως θα γίνουν κάτω από άκρα μυστικότητα.

Δείτε ακόμη Αγγελική επόμενα επεισόδια: 67 , 68 , 69 , 70

Το τεστ πατρότητας που δείχνει ποιανού παιδί είναι η Δανάη στην Αγγελική

«Δεν καταλαβαίνω γιατί μας βάζεις σε αυτή τη διαδικασία, μητέρα. Τι παραπάνω ψάχνεις και μας βάζεις να κάνουμε τόσες εξετάσεις στα ξαφνικά; Κάτι έχεις στο μυαλό σου και σίγουρα θα αφορά σε εκείνη την τραγική βραδιά. Ετσι δεν είναι;», θα της πει ο Δημήτρης και εκείνη θα τον ενημερώσει: «Δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια τυπική εξέταση που θα έπρεπε να έχετε στο αρχείο σας». Ομως ο Δημήτρης δεν έχει πειστεί! «Ο Στέφανος όμως γιατί δεν κάνει τις ίδιες εξετάσεις;», θα τη ρωτήσει. Λίγες ημέρες αργότερα τα αποτελέσματα θα εκπλήξουν τον Δημήτρη, με τον οποίο και θα τα μοιραστεί. «Η Δανάη είναι παιδί μου!», θα πει συγκλονισμένος και θα ζητήσει τη βοήθεια της μητέρας του για το πώς να πορευτεί στο εξής κοντά στο νεαρό κορίτσι.

Καθώς όμως ο Δημήτρης σε εκείνη τη φάση θα βρίσκεται λίγο πριν τον γάμο του με την Κατερίνα και βλέποντάς τον η μητέρα του να είναι ιδιαίτερα ταραγμένος, θα του πει: «Δημήτρη, ξέχνα το γεγονός! Πες πως αυτό δεν το έμαθες ποτέ. Πρέπει τώρα να επικεντρωθείς στον γάμο σου. Κάνε οικογένεια μαζί της και ξέχνα για πάντα τα παλιά. Ετσι κι αλλιώς κανείς δεν θα μάθει τι έγινε τότε, ένα βράδυ καλοκαιριού στο πανηγύρι. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να πας παρακάτω». «Θα κάνω ό,τι μου πεις μητέρα!», θα είναι η δική του απάντηση και στο μυαλό του μόνο έναν στόχο θα βάλει. Πώς να κάνει ευτυχισμένη την εκλεκτή της καρδιάς του. Δείτε και το τέλος της σειράς.

Οι προετοιμασίες του γάμου της Κατερίνας και του Δημήτρη

H Κατερίνα με τη βοήθεια της Ολγας θα συνεχίζει τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Δημήτρη, όμως ούτε για μια στιγμή δεν θα έχει ξεχάσει τη σκοτεινή πλευρά του άντρα που πρόκειται να παντρευτεί. Μάλιστα δεν θα διστάσει να ψάξει τα προσωπικά του αντικείμενα με σκοπό να μάθει ό,τι μπορεί για το παρελθόν του. Ενα από τα ευρήματά της θα είναι μια φωτογραφική μηχανή και οι λήψεις που θα βρεθούν μέσα σε αυτή θα την… αφοπλίσουν καθώς θα αφορά σε γυναίκες που έχουν εξαφανιστεί στο πέρασμα των χρόνων αλλά και της… Αγγελικής.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

πηγη: youweekly.gr

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για Αγγελική στο Daddy-Cool.gr

Close