Αγγελική Spoiler:Ο Νικόλας στην φυλακή

Μεγάλο spoiler για τη σειρά Αγγελική. Ο Νικόλας στην φυλακή μετά από έφοδο της αστυνομίας. Ο Στέφανος καταρρέει μετά τη σύλληψη.

Η ψυχολογική κατάσταση του Νικολα είναι σε κρίσιμο  σημείο αφού είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα έτσι ώστε να καταφέρει να γίνει ανεξάρτητος οικονομικά και να φύγει μακριά  από το κτήμα. Μια λύση για αυτόν θα  είναι να αρχίσει να πουλάει ναρκωτικά.

Αγγελική Spoiler:Ο Νικόλας στην φυλακή

Αγγελική Spoiler: Η ψυχολογική κατάσταση του Νικολα είναι σε οριακό σημείο και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να καταφέρει να γίνει ανεξάρτητος οικονομικά και να φύγει από το κτήμα και την οικογένειά του. Εύκολη λύση για εκείνον είναι να καταφύγει στα ναρκωτικά και να αρχίσει να τα πουλάει.

Αγγελική Spoiler: Στην φυλακή ο Νικόλας – Ανατροπές στην σειρά

Την ίδια στιγμή, η Δανάη είναι πολύ ερωτευμένη με τον Φώτη και όταν εκείνος της ζητάει να συναντηθούν και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί στο σπίτι της η κοπέλα είναι πολύ χαρούμενη. Αντίθετα, η Αγγελική παραξενεύεται που ο νεαρός ζήτησε από τη Δανάη να βρεθούν στο κτήμα των Αργυρών και σκέφτεται πως ίσως ο πραγματικός λόγος που θέλει να πάει εκεί είναι άλλος.

Οι υποψίες της επιβεβαιώνονται και η Δανάη απογοητεύεται όταν μαθαίνει ότι ο λόγος της επίσκεψης του Φώτη είναι ότι θέλει να αγοράσει ναρκωτικά από τον Νικόλα. Όταν ο τελευταίος ακούει τη συζήτηση του Φώτη με τη Δανάη, δέχεται να του πουλήσει μία μεγάλη ποσότητα χωρίς να σκεφτεί την ηλικία του νεαρού αλλά και πως εμπλέκεται η ίδια του η ανιψιό. Τα πράγματα, όμως, περιπλέκονται όταν η Αγγελική αποφασίζει να επέμβει ώστε να μην ολοκληρωθούν τα σχέδια του Νικόλα.

Δείτε ακόμη Αγγελική επόμενα επεισόδια: 75 , 76 , 77 , 78

Μάλιστα, είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τον εμποδίσει. Έτσι, ο Νικόλας, λίγη ώρα αργότερα, καθώς περπατάει έχοντας πάνω του ναρκωτικά, συνειδητοποιεί πως κάποιος τον παρακολουθεί, αλλάα πριν προλάβει να αντιδράσει συλλαμβάνεται για εμπορία ναρκωτικών από αστυνομικούς.

Η είδηση σκάει σαν βόμβα στο σπίτι των Αργυρών και ο Στέφανος, για άλλα μια φορά, καλείται να διαχειριστεί την κρίση.

 

Ωστόσο, η στάση της Τζένης στο συμβάν προκαλεί ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς ο Στέφανος νιώθει πως δεν τον στηρίζει. Από την άλλη, η Δανάη γεμάτη ενοχές για τη σύλληψη του Νικόλα καταφεύγει στην Αγγελική, που την παρηγορεί, και στη συνέχεια στον Αποστόλη, ο οποίος δεν φαίνεται να συμμερίζεται την αγωνία της για τον νεαρό Αργυρό. Λίγες ώρες μετά και ενώ ο Νικόλας κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, η Αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι των Αργυρών προκειμένου να ψάξει στα πράγματα του νεαρού για ναρκωτικά.

 

Όλη η οικογένεια αναστατώνεται και κυρίως η Αθηνά, που αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα για την περίπτωση του Νικόλα. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος καταρρακωμένος από τη σύλληψη του αδελφού του και την εμπλοκή της Δανάης ζητάει τη στήριξη της Αγγελικής και οδηγείται σε μια βαθιά εξομολόγηση. Λίγες μέρες μετά, όμως, ο Νικόλας βγαίνει από τη φυλακή, αν και όλοι συνειδητοποιούν πια πως χρειάζεται βοήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

με πληροφορίες απο serfare.com

 

Close