Αγγελική: Στέφανος και Αγγελική – Το τέλος τους στη σειριά

Το τελευταίο επεισόδιο έρχεται και θα είναι άκρως ανατρεπτικό. Ο Στέφανος και η Αγγελική θα δώσουν μάχη  μέχρι το τέλος, για να κρατηθούν . Μαζί τους φυσικά και  μικρή Δανάη που είναι πανέτοιμη να αρχίσει νέα ζωή με την καινούργια της οικογένεια

Οι Αργυροί αγγίζουν τη καταστροφή . Ο Δημήτρης εκτός ορίων  πυροβολεί τον αδελφό του κατά λάθος. Η Αθηνά θα αναλάβει δράση  δίνοντας τον τραγικό επίλογο. Τι θα γίνει λοιπόν με Στέφανο και Αγγελική όταν όλα τελειώσουν;

Δείτε επίσης : Αγγελική επόμενα επεισόδια : 151

Οι αποκαλύψεις είναι πλέον φανερές αλλά η Αγγελική νιώθει πως θέλει να μιλήσει στον Στέφανο. Θέλει να του πει όλα αυτά που κράτα μέσα της 17χρονια τώρα. Μόνο που ο Στέφανος κάνει την ανατροπή!

Αγγελική: Στέφανος και Αγγελική – Το τέλος τους στη σειριά

Γνώριζε τα πάντα για την Αγγελική ή Μαργαρίτα ,ξέρει πόσο μεγάλο κακό της έχουν κάνει οι δικοί του και θέλει να επανορθώσει. Της ζητάει λοιπόν να φύγουν μαζί με την Δανάη. Να αρχίσουν μία νέα ζωή από την  αρχή.

Η Αγγελική συμφωνεί . Φεύγοντας αποχαιρετούν τον Μιχάλη, την Κατερίνα, τον Νικόλα, την Τζένη. Από την άλλη  η Τζένη είναι έτοιμη για το δικό της ταξίδι. Οπότε  ο Στέφανος και η Αγγελική καταλήγουν μαζί παίρνουν  την Δανάη τους και φεύγουν για μία νέα ζωή.

 

Close