Νέες αλλαγές έρχονται στις σειρές του ΑΝΤ1, με τις ώρες και της ημέρες προβολής που θα ισχύει από Δευτέρα 24/2/2025.
Νέες αλλαγές θα κάνει το κανάλι του ΑΝΤ1 όσων αφορά το πρόγραμμα του για τις σειρές καθώς τα Παιχνίδια εκδίκησης, VIΠ: Καλά γεράματα και Grand Hotel θα αλλάξουν μέρες και ώρες προβολής.
Αλλαγές έρχονται από σήμερα, Δευτέρα 24/2, στο πρόγραμμα προβολής τριών σειρών του ΑΝΤ1, οι οποίες θα μεταδίδονται πλέον σε νέες μέρες και ώρες. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά «Grand Hotel» θα προβάλλεται από σήμερα πέντε ολόκληρες φορές την εβδομάδα.
Ο Βλάσσης παίρνει εκδίκηση από τον Χαραλάμπη

Ελένη – Ορφέας γίνονται ένα και καταστρέφουν την Κυβέλη
Από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 21.00. Επίσης, η σειρά «Παιχνίδια εκδίκησης» θα μεταδίδονται πλέον τρεις φορές την εβδομάδα, από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.30, ενώ τέλος η κωμική σειρά «VIΠ: Καλά γεράματα» αλλάζει για τρίτη φορά ημέρα μετάδοσης καθώς μετακομίζει στη βραδινή ζώνη του Σαββάτου με ώρα έναρξης στις 21.00.
Ο Άγης απατά την Μάγια

Η Μαρίνα παίρνει το παιδί και φεύγει για Θεσσαλονίκη
Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη η σειρά «Μάγισσα», μετά από διάφορες αλλαγές στο πρόγραμμα, προβάλλεται πια στη late night ζώνη της Κυριακής.
Οι αλλαγές αυτές έρχονται σε συνέχεια των αλλαγών που έχει κάνει και ο ALPHA στο δικό του πρόγραμμα, με τον «Άγιο Έρωτα» να παίζει επίσης πλέον 5 φορές την εβδομάδα. Τα κανάλια βρίσκονται ξανά σε πειραματικό στάδιο.