Χαμός ξανά στο Masterchef! Η δολιοφθορά, τα υπονοούμενα και το σοκ των παιχτών!

Ένα ακόμη επεισόδιο που ξεπερνάει ότι έχουμε δει μέχρι τώρα! Ένα επεισόδιο για γερά νεύρα, με τον Σταμάτη πρωταγωνιστή που έφερε τα πάνω κάτω στο πλατό! Διαβάστε παρακάτω και δείτε όσα συνέβησαν ,για ποιο λόγο βρέθηκε εκτός παιχνιδιού, και γιατί σόκαρε τους παίχτες, σύμφωνα με το gossip-tv.gr!

Και όλα αυτά γιατί ο Σταμάτης πήρε μία απόφαση που δεν περίμενε κανείς και που σόκαρε τους πάντες και κυρίως τους συμπαίκτες του οι οποίοι από τον εξώστη παρακολουθούσαν τις προσπάθειές του να κάνει τα πάντα για να καταστρέψει το πιάτο του και να παρουσιάσει μία Παρασκευή στην οποία ήταν όλα λάθος.

Οι συμπαίκτες του που παρακολουθούσαν από τον εξώστη είχαν σοκαριστεί και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τον μεταπείσουν όμως εκείνος είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από την ψηφοφορία των παικτών με τον Σταμάτη να βγαίνει πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Όταν μετά την ψηφοφορία ο Πάνος ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση και η Σπυριδούλα με την Εύα είχαν ισοψηφία, ο Σταμάτης που ήταν και ο αρχηγός της ομάδας αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη Σπυριδούλα, έχοντας όμως σκεφτεί καλά το πλάνο του.

«Με έχει κουράσει πάρα πολύ το ότι κρύβονται κάποια άτομα πίσω από άλλα άτομα. Και το έκανα αυτό για να ξυπνήσουν κάποια άτομα. Δεν ξέρω αν είναι λάθος ή σωστό. Αλλά αν δεν γινόταν έτσι, θα συνεχιζόταν το ίδιο πράγμα» είπε ο Σταμάτης όταν οι κριτές τού είπαν πως είχε το χειρότερο πιάτο. «Έπρεπε να γίνει κάτι» είπε ο Σταμάτης με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του τονίζει πως: «Αυτό εδώ (σ.σ. εννοούσε το πιάτο του) δεν είναι ο Σταμάτης που ξέρουμε».

Εννοείται βέβαια ότι ο Σταμάτης αποτελεί πλέον παρελθόν από το ριάλιτι μαγειρικής και όπως είπε και ο ίδιος, έφυγε όπως ακριβώς ήθελε: Με το κεφάλι ψηλά…

Με πληροφορίες από gossip-tv.gr

Close