Χριστίνα Λαμπίρη: Το διαζύγιο την περίοδο της εγκυμοσύνης της και οι κρίσεις πανικού

Η Χριστίνα Λαμπίρη  μίλησε για την δύσκολη περίοδο της ζωής της ,όταν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της χώρισε  και ήταν τρομοκρατημένη.       

Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Λαμπίρη στην εκπομπή «Μαμά – δες» της ΕΡΤ και τη Ζωή Κρονάκη που θα παρακολουθήσουμε αύριο, προβλήθηκε σύμφωνα με το tlife.gr μέσα από την εκπομπή Happy Day.

Στο απόσπασμα αυτό βλέπουμε την Χριστίνα Λαμπίρη να μιλά για την κόρη της Μαρίσα, τον χωρισμό που ήρθε όταν ακόμα ήταν έγκυος και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τις κρίσεις πανικού.

«Ήταν ο πρώτος γάμος, ήταν έρωτας και όλα έγιναν με μία εξαιρετική ταχύτητα. Παντρευτήκαμε, χωρίσαμε, γεννήσαμε μέσα σε έναν χρόνο» δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

Δείτε επίσης : Η Ζένια Μπονάτσου: Ο πατέρας μου προσπαθούσε να κοπανηθεί στον τοίχο για να πάρει ανάσα

Και πρόσθεσε: «Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί. Χρειάστηκε αμέσως να μπω στην αγορά εργασίας. Δεν είχα την πολυτέλεια να ευχαριστηθώ τη μικρή ηλικία της Μαρίσας όσο πρέπει να ευχαριστιέται κανείς το μεγάλωμα του παιδιού του. Είχα ισχυρές κρίσεις πανικού όπως και την τελευταία μου χρονιά στην τηλεόραση γι΄αυτό και ολοκλήρωσα αυτή την προσπάθεια».

 

Close