Δέσποινα Σαρρή – GNTM : Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση και αντίδραση στον καβγά Καγιά – Καράβα

Ακόμη μια αποχώρηση είχαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM. Η Δέσποινα Σαρρή αποχώρησε από το παιχνίδι αφού δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τους κριτές με την φωτογραφία της. 

Το πρωί της Τετάρτης η Δέσποινα Σαρρή ήταν  καλεσμένη στην εκπομπή [email protected] και  μίλησε για την αποχώρησή της, αλλά και για τον καβγά ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και την Βίκυ Καγιά.

«Το περίμενα από τη στιγμή που είδα την φωτογραφία μου, ήμουν σίγουρη. Είχα τις ευκαιρίες μου άρα πόσες ακόμη να μου έδιναν; Πιστεύω ότι στην αποχώρησή μου έπαιξε μεγάλο ρόλο και το γεγονός ότι οι κριτές δεν με καθοδήγησαν, λάθη συμβαίνουν αλλά όπως και να έχει δεν έχω στεναχωρηθεί γιατί νιώθω ότι όλο αυτό έκανε τον κύκλο του», είπε στην αρχή  η Δέσποινα Σαρρή.

Δείτε επίσης : Κατερίνα Καινούργιου : Τηλεφώνησε on air στον Νικηφόρο και της το έκλεισε στη μούρη Φροντίστε να ζητήσει συγγνώμη  Βίντεο

Δέσποινα Σαρρή – GNTM : Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση και αντίδραση στον καβγά Καγιά – Καράβα

Τα παράπονα που έκανε κατά την αποχώρησή μου δεν ήταν συγκεκριμένα για τον Γιώργο Καράβα, ήταν για όλους.

Για τον έντονο καβγά ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα :  «Εγώ πιστεύω ότι ήταν κάτι ενδιάμεσο γιατί ναι μεν είχε η Βίκυ δίκιο ότι έπρεπε να βγάλουμε κάτι μοντελικό αλλά και ο Γιώργος είχε δίκιο γιατί έπρεπε να βγάλουμε κάτι ρεαλιστικό».

Δείτε επίσης : Σοφία Παυλίδου : Συγκλονίζει η κατάθεσή της για τον Μάνο Παπαγιάννη  Ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος και με έπιασε από τον λαιμό

 

Close