Στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Διάφανη Αγάπη", θα δούμε την Άννα να βρίσκεται στα χνάρια του Χρήστου Λεβιδάκη
Διάφανη Αγάπη: Η Άννα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε να υποψιάζεται για το φόνο της Ελένης τον Χρήστο Λεβιδάκη. Το γεγονός ότι βρέθηκε κίτρινη μπογιά στο αυτοκίνητο του θύματος, και συγχρόνως, ο άντρας έχει ίδιο χρώμα αμάξι, την κάνει να τον θεωρεί νούμερο ένα ύποπτο για το θάνατο της γυναίκας.
Η Άννα διεξάγει παράλληλη έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε η Ελένη.
Η Άννα υποψιάζεται πως ο φύλακας της σχολής, Χρήστος Λεβιδάκης δεν είναι αυτός που δείχνει ,και προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για το ποιόν του, καθώς έχει κίτρινο αυτοκίνητο και ίσως έχει σχέση με την κίτρινη μπογιά που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της αδικοχαμένης Ελένης.
Ο Χρήστος Λούλης εισβάλλει στη σειρά και ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Άννα

Αποφασίζει ,λοιπόν, να τον συναντήσει και να του κάνει μερικές ερωτήσεις, ενώ όταν εκείνος δεν την βλέπει, καταφέρει να ξύσει ένα σημείο του αυτοκίνητο του και να πάρει δείγμα από την μπογιά για να κάνει σύγκριση.
Ένα νέο όραμα του Στέφανου τον τρομάζει-Τους βλέπει όλους νεκρούς

Καινούργια στοιχεία
Ο Χρήστος παραδέχεται στην Άννα ότι γνωρίζει την Ελένη και μάλιστα της λέει ,ότι εκείνη τον είχε βοηθήσει να πιάσει δουλειά ως φύλακας στη σχολή, ώστε να προσέχει και την κόρη της. Επίσης, την ημέρα που σκοτώθηκε ,την είχε δει. Ο ίδιος, την έχει αφήσει να μπει στη σχολή, χωρίς να σημειώσει το όνομα της στην λίστα των επισκεπτών.

Ο Παυλίδης ανακρίνει τον Λάμπρο Δεντάκη, ετεροθαλή αδελφό της Στέλλας, ο οποίος, έπειτα από πίεση ,ομολογεί ότι ήταν μαζί με άλλους που πληρώθηκαν από κάποιον για να δημιουργήσουν επεισόδια κατά τη διάρκεια του μπλακ άουτ. Φοβάται να δώσει ονόματα, αλλά παραδέχεται ότι είναι μπλεγμένο και το αφεντικό του εστιατορίου όπου εργάζεται ως σερβιτόρος.
Όλα τα spoiler για την σειρά του ALPHA, Διάφανη Αγάπη.