Διπλή αποχώρηση από το GNTM - Έφυγε και το μεγάλο φαβορί (video)

Άφωνες οι διαγωνιζόμενες με την εξέλιξη του Greece’s Next Top Model!

Η Ειρήνη Ερμίδου και η Έλντα Λάσκα αποχώρησαν από το GNTM! Το επεισόδιο της Τρίτης είχε μια διαφορετική δοκιμασία για τις παίκτριες του Greece’s Next Top Model. Οι επτά κοπέλες που βρίσκονταν ακόμα στο παιχνίδι κλήθηκαν να μάθουν να κινούνται με ρυθμό στα βήματα που τους δείχνει ο χορογράφος Nick Marianos, αφού στην συνέχεια συμμετείχαν σε μια δοκιμασία που δεν είχαν βρεθεί ξανά. Συμμετείχαν στο νέο video clip της διεθνούς παραγωγού και dj Xenia Ghali, “Lay in your Arms”. Με έντονα χρώματα, λάμψη, πολύ χορό και τα αστραφτερά ρούχα μας μετέφεραν στη δεκαετία του 80, όπου οι γυναίκες έκλεβαν τις εντυπώσεις σε κάθε τους εμφάνιση.

Δείτε ακόμα: «Το Καφέ της Χαράς»: Ο Μανωλάκης Αγκαλιά με την Τηλεοπτική του Μητέρα, 15 χρόνια μετά την Προβολή της Σειράς! [φωτο]

Η χορογραφία απαιτούσε συγκέντρωση, ομαδικότητα και χάρη αλλά δεν αποδείχτηκαν όλες οι παίκτριες αντάξιες των προσδοκιών των κριτών. Τέτοια που οι κριτές αποφάσισαν την αποχώρηση όχι ενός, αλλά δύο κοριτσιών. Η Ειρήνη Ερμίδου δεν τα κατάφερε να αποδώσει σε αυτή τη δοκιμασία παρά την προσπάθεια της, ενώ η Έλντα Λάσκα, η οποία είχε διακόψει τρεις φορές το γύρισμα της ομαδικής χορογραφίας βρέθηκε και εκείνη εκτός του Greece’s Next Top Model, λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.

 Δείτε ακόμα: Συγκινητική στιγμή στο The Voice: Ο Πάνος Μουζουράκης τραγουδά για τον πατέρα του

 

Πηγή: zappit
Close