«Το Καφέ της Χαράς»: Ο Μανωλάκης Αγκαλιά με την Τηλεοπτική του Μητέρα, 15 χρόνια μετά την Προβολή της Σειράς! [φωτο]

Δεκαπέντε χρόνια έχουν περάσει από τότε που είδαμε για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες «Το καφέ της Χαράς», και αγαπήσαμε τους εκκεντρικούς χαρακτήρες από το θρυλικό «Κολοκοτρωνίτσι». Αυτές τις μέρες μάλιστα, έχει επιστρέψει η συζήτηση για το αν θα υπάρξει και νέος κύκλος επεισοδίων, που όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανόν, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε ακόμα: Δεν θα τη γνώριζε ούτε ο Φατσέας! Νέα εμφάνιση για τη Μπουλίτσα του «Καφέ της Χαράς» (Vid)

Πού βρίσκονται όμως, σήμερα οι αγαπημένοι μας τηλεοπτικοί χαρακτήρες;

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός Μανωλάκης –κατά κόσμον Πάρης Σκαρτσολιάς– ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την τηλεοπτική του μητέρα Πενέλοπε Μαρκάτος (Κερασία Σαμαρά), όπου πόζαραν αγκαλιά στο θέατρο.

Δείτε ακόμα: Χάρης Ρώμας: Όλη η αλήθεια για το «Καφέ της Χαράς» και το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

«Με την αγαπημένη μου Κερασία Σαμαρά…», έγραψε στο προφίλ του στο Instagram ο νεαρός ηθοποιός και τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων δεν είχαν τέλος!

«Το Καφέ της Χαράς»: Ο Μανωλάκης Αγκαλιά με την Τηλεοπτική του Μητέρα, 15 χρόνια μετά την Προβολή της Σειράς! [φωτο]

Δείτε ακόμα: Σαν να Μην Πέρασε Μια Μέρα.. Έτσι είναι Σήμερα η Πενέλοπε Μαρκάτος 12 χρόνια Mετά από το Tέλος του «Καφέ της Χαράς»!

Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, πως η συγκεκριμένη λήψη είναι από το 2016, όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στην παράσταση «Βάφτα μαύρα», αλλά ανέβηκε στο προφίλ του ηθοποιού εν αναμονή του νέου κύκλου της αγαπημένης σειράς!

Πηγή: tlife
Close