Έξαψη επόμενα επεισόδια : 16 , 17 , 18

Έξαψη επεισόδια 16 , 17 , 18 : Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια  της σειράς του mega Έξαψη.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Κίμων Κουρής, Κώστας Κάππας, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Νίκος Νικολάου, Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος: 84 , 85 , 86 , 87

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος.

Έξαψη επόμενα επεισόδια

ΕΞΑΨΗ 8/2/21 Επεισόδιο 16

Η Εβίτα γεμίζει υποψίες, καθώς βλέπει τον Τζώρτζη έξω από το δωμάτιο της Βίκυς στο νοσοκομείο. Η Κλαίρη πίσω στο Ναύπλιο υποπτεύεται το Γιάννο για τον ξυλοδαρμό του Αλέξανδρου. Η Μαρίνα στην Αθήνα, στα χνάρια του ενόχου για το ατύχημα της Βίκυς, ψάχνει το κινητό της. Μόλις επιβεβαιωθούν οι υποψίες της Κλαίρης για την ενοχή του Γιάννου, οι συνέπειες θα είναι ολέθριες.

Δείτε επίσης : Ήλιος : Επόμενα επεισόδια : 101 , 102 , 103 , 104 , 105

ΕΞΑΨΗ 9/2/21 Επεισόδιο 17

Θέλοντας να καταστρέψει κάθε δεσμό με τον Γιάννο η Κλαίρη καταστρέφει τον κήπο και καταφεύγει στο μοναστήρι για να βρει γαλήνη. Εκεί συναντά ένα κοριτσάκι, την Αγάπη, που θέλει να την υιοθετήσει. Η Εβίτα ανακαλύπτει τα ψέματα του Αλέξανδρου και έρχεται πιο κοντά με τον Κωστή για να τη βοηθήσει να βρει απαντήσεις. Ο Αλέξανδρος μη αντέχοντας μακριά από την Κλαίρη τη συναντά στο μοναστήρι αλλά αυτή τους η συνάντηση αποβαίνει μοιραία.

ΕΞΑΨΗ 10/2/21 Επεισόδιο 18

Η Εβίτα στο Μοναστήρι πιάνει την Κλαίρη και τον Αλέξανδρο επ’ αυτοφόρω. Η φιλία του Κωστή με την Εβίτα βάζει σε υποψίες τη Μαρίνα. Ο Γιάννος ζητά τη βοήθεια του Τζώρτζη για την υιοθεσία του παιδιού για να κάνει την Κλαίρη να γυρίσει σε αυτόν. Η Εβίτα ζητά από τον Αλέξανδρο να χωρίσουν. Ο Αλέξανδρος φεύγει από το σπίτι και πλέον είναι στο χέρι της τύχης το αν θα ξαναδεί την Κλαίρη.

Close