ELIF Επεισόδιο 165: Tι θα δούμε σήμερα ;Η Ελίφ ζητάει να πάει πίσω στη μητέρα της

Ραγδαίες εξελίξεις θα σημειωθούν στα τελευταία επεισόδια της σειράς! Με πληροφορίες από το TiVi Σίριαλ, το φινάλε θα είναι τραγικό για πολλούς από τους πρωταγωνιστές! Δείτε τι θα συμβεί παρακάτω…

Δείτε επίσης Δείτε για πρώτη φορά την γυναίκα του Γιώργου Παπαδάκη!

Η Ζεϊνέπ μετά από μια άτυχη στιγμή θα μείνει ανάπηρη, η Αρζού θα τιμωρηθεί και θα μπει φυλακή, ενώ η Μελέκ θα μάθει σημαντικά πράγματα για τη ζωή της, ενώ θα ζήσει και πολλές άσχημες στιγμές.

Η Ζεϊνέπ με τον Σελίμ, μετά από σαράντα κύματα που πέρασε η σχέση τους, επιτέλους φτάνει η μέρα που θα παντρευτούν. Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και τίποτα δεν δείχνει ότι θα χαλάσει τη χαρά τους. Ωστόσο κάποιος έχει άλλα σχέδια για εκείνους και φυσικά μιλάμε για την Αρζού. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, ο Ερκούτ φτάνει έξω από το κτήμα και η Αρζού πάει κοντά του.

«Ηρθα να δω τη Ζεϊνέπ για τελευταία φορά. Ολα τελείωσαν, αφού αγαπιούνται», λέει εκείνος. «Ακόμα δεν έχουν βάλει τις υπογραφές, μπορείς να τη διεκδικήσεις ξανά», του λέει η Αρζού και τον οδηγεί στο δωμάτιο του ζευγαριού τονίζοντάς του: «Μάντεψε ποιανού δωμάτιο είναι αυτό. Εδώ θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους». Μετά τον βγάζει στο μπαλκόνι: «Κοίτα τους! Σου ράγισαν την καρδιά και εσύ θα το αφήσεις να περάσει έτσι;». Παράλληλα του δίνει ένα όπλο.

Ο γάμος πραγματοποιείται και ο Ερκούτ δεν καταφέρνει να πατήσει τη σκανδάλη. «Είσαι φοβητσιάρης και αδύναμος», τον προκαλεί η Αρζού. Την ίδια ώρα, αντί να ξεκινήσει να παίζει σε βίντεο όμορφες στιγμές του ζευγαριού, παίζει ένα βίντεο που δείχνει την Αρζού να κάθεται σε μια καρέκλα και κάποιος άγνωστος να την προτρέπει: «Τώρα θα μιλήσεις μπροστά σε όλους για όλες τις βρομιές που έχεις κάνει! Θα τα εξηγήσεις όλα ένα προς ένα».

Δείτε επίσης Δείτε τη πανέμορφη kόρη της Σασας Μπάστα να πλατσουρίζει στη θάλασσα

Η Αρζού το βλέπει και μονολογεί: «Τελείωσα!». Αρπάζει το όπλο από τον Ερκούτ και πυροβολεί τη Ζεϊνέπ! Η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τη σώσουν. Μένει σε κώμα αρκετές εβδομάδες και ο Σελίμ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της. Κάποια στιγμή η κοπέλα ξυπνάει, ωστόσο με τρόμο ανακαλύπτει πως δεν μπορεί να περπατήσει! Η ίδια καθηλώνεται σε αναπηρικό καρότσι και η ψυχολογία της βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Δεν δέχεται τη βοήθεια κανενός και κλείνεται στον εαυτό της! Ολοι είναι συγκλονισμένοι!

Η Αρζού τιμωρείται με φυλάκιση!
Η Αλιγέ έντρομη διαπιστώνει πως η Αρζού ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό της όταν ανακαλύπτει στο δωμάτιο του νιόπαντρου ζευγαριού το βραχιόλι της. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι μέσα στο σπίτι της τόσα χρόνια είχε ένα «φίδι».

Ετσι αποφασίζει να την καταγγείλει και η αστυνομία φτάνει στην εξώπορτα του κτήματος: «Αρζού Εμιρόγλου, συλλαμβάνεσαι για απόπειρα δολοφονίας», της δηλώνουν και της περνάνε χειροπέδες. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης η ίδια αρνείται ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη Ζεϊνέπ και υποστηρίζει πως ήταν ατύχημα. Ομως η αστυνομία αποφασίζει την κράτησή της. Ο Κενάν την επισκέπτεται και της λέει: «Προσπαθώ να σε πιστέψω αλλά δεν μπορώ. Αν δεν γίνει καλά η Ζεϊνέπ, τότε δεν θα δεις ποτέ ξανά ούτε εμένα ούτε και την Τουγκτσέ». Η Αρζού οδηγείται στις φυλακές και εκεί ζει άσχημες στιγμές αφού οι άλλες κρατούμενες της κάνουν τη ζωή κόλαση!

Η Μελέκ θύμα απαγωγής
Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και τον πατέρα της Αρζού να κάνει την εμφάνισή του. Πρόκειται για έναν άντρα αδίστακτο όπως η κόρη του, που μπροστά στο συμφέρον του δεν υπολογίζει τίποτα. Παράλληλα, έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την Αλιγέ και την οικογένεια Εμιρόγλου και για χρόνια προετοίμαζε την εκδίκησή του. Ετσι στήνει παγίδα στον Κενάν μέσω της Μελέκ, αφού βάζει να την απαγάγουν. Η κοπέλα βρίσκεται στα χέρια των κακοποιών και εκλιπαρεί για τη ζωή της. Κάποια στιγμή βρίσκει τρόπο και ενημερώσει τον Κενάν πού βρίσκεται, ωστόσο οι άντρες την πιάνουν να μιλάει στο τηλέφωνο και εκείνοι με τη σειρά τους ενημερώνουν το αφεντικό τους. Εκείνος τους λέει: «Πολύ ωραία πάει το σχέδιο! Τώρα μένει να εμφανιστεί κι εκείνος». Πράγματι, μετά από λίγο εμφανίζεται ο Κενάν στο σημείο της κράτησης, αλλά οι άντρες τού βάζουν το όπλο στον κρόταφο. Εκείνος καταφέρνει να τους αφοπλίσει και έτσι σώζει την αγαπημένη του.

Close