Συνταρακτικές εξελίξεις στη σειρά Elif

Δευτέρα 11/3/19 – Επεισόδιο 290: Η χαρά της Ελίφ κάνει ευτυχισμένη τη Μελαχάτ. Τηλεφωνεί στη και λέει στη Φεριντέ πόσο χάρηκε η μικρή. Από όλα τα ρούχα, η Ελίφ ξεχωρίζει το πουλόβερ, που έχει πλέξει η Μελέκ. Η Τουλάι βλέπει τον Βεϊσέλ να βάζει τη Μελέκ να υπογράψει κάποια έγγραφα και τον ρωτάει σχετικά. Ο Βεϊσέλ της λέει πως τα έγγραφα αφορούν τη δουλειά στο εστιατόριο. Η Τουλάι, η οποία δεν γνωρίζει ότι ο Βεϊσέλ έχει πουλήσει το πλυντήριο αυτοκινήτων, φοβάται πως παραμελεί τη δουλειά του. Η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς εξαντλημένη και τα βράδια βλέπει εφιάλτες.

Η Αλιγιέ ανησυχεί πολύ για εκείνη. Η Φεραγιέ και η Πελίν επισκέπτονται την Αλιγιέ για να εκφράσουν τη θλίψη τους για την καταδίκη του Σελίμ. Η Σεχέρ καλεί τη Νουρτέν και της λέει τι συμβαίνει στο κτήμα και πως κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αρζού. Η Αρζού δεν χαίρεται καθόλου με τα νέα για την εγκυμοσύνη της Ζεϊνέπ γιατί φοβάται πως η περιουσία θα μοιραστεί. Ο Σερντάρ εξακολουθεί να πιέζει την Αρζού για να δει την Τουγτσέ. Περιμένει στην πύλη του κτήματος και συναντά τη Φεραγιέ και την Πελίν. Η Φεραγιέ του λέει πως θέλει κάποια στιγμή να μιλήσουν. Ο Σερντάρ μιλάει με την Αρζού και της λέει πως θέλει να είναι μαζί με την κόρη του και πως βαρέθηκε συνεχώς να τον καθυστερεί και να βάζει ανάμεσά τους εμπόδια.

Ο Κενάν πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και του λέει πως θα αποδείξει ότι αυτοτραυματίστηκε και πως ο Σελίμ δεν είχε καμία σχέση. Θέλει να μιλήσει με τον Ερκούτ αλλά ο Νετζντέτ δεν το επιτρέπει με αποτέλεσμα ο Κενάν να γίνει έξαλλος. Ο Κενάν θυμωμένος βγάζει το όπλο του και λέει στον Νετζντέτ πως θα βρει τη λύση σε αυτή την κατάσταση και πως θα του επιτρέψει να ζήσει μόνο και μόνο για να τον «σκοτώνει» κάθε μέρα και στη συνέχεια φεύγει. Ο Κενάν πηγαίνει στον δικηγόρο του και καταστρώνουν τη στρατηγική τους. Ο δικηγόρος συμβουλεύει τον Κενάν να θεωρήσουν την υπόθεση του Σελίμ και το ατύχημα του Μελίχ δύο ξεχωριστές περιπτώσεις ώστε να τις αντιμετωπίσουν καλύτερα.

Ένας από τους άντρες του Νετζντέτ λέει στον Ερκούτ να εξαφανιστεί για λίγο καιρό αλλά εκείνος αρνείται. Η Ζεϊνέπ τηλεφωνεί στον Ερκούτ και του ζητάει να συναντηθούν. Η Ζεϊνέπ λέει στον Ερκούτ πως τον μισεί και εκείνος της απαντάει πως ό,τι έκανε, το έκανε από αγάπη. Η Ζεϊνεπ του λέει πως αν πραγματικά την αγαπάει, θα βοηθήσει τον Σελίμ να βγει από τη φυλακή. Ο Ερκούτ δέχεται με τον όρο όμως να χωρίσει από τον Σελίμ. Καθώς η Ζεϊνέπ μιλάει με τον Ερκούτ, ένας άντρας του Νετζντέτ τραβάει φωτογραφίες. Ο Μουχσίν βρίσκει τα λεφτά και τα κοσμήματα, που η Νουρτέν πήρε από την Αρζού και συνειδητοποιεί πως η Νουρτέν και η Σεχέρ κάτι ετοιμάζουν ξανά. Κρύβει τα χρήματα και τα κοσμήματα κάπου αλλού…

Τρίτη 12/3/19 – Επεισόδιο 291: Η Ζεϊνέπ γίνεται έξαλλη με την πρόταση του Ερκούτ να χωρίσει τον Σελίμ και του λέει πως αυτό δεν θα συμβεί ποτέ και φεύγει. Μετά από αυτό ο Ερκούτ χάνει κάθε ελπίδα να είναι μαζί με τη Ζεϊνέπ. Ο Μουχσίν λέει στη Νουρτέν πως ο σπιτονοικοκύρης τους ζητάει το ενοίκιο. Η Νουρτέν πηγαίνει να πάρει χρήματα αλλά δεν τα βρίσκει εκεί, που τα είχε κρύψει. Δεν ξέρει πως ο Μουχσίν είναι αυτός που πήρε τα χρήματα και κατηγορεί τη Σεχέρ αλλά εκείνη δεν έχει ιδέα.

Όταν η Νουρτέν της λέει πως τα χρήματα χάθηκαν, η Σεχέρ πιστεύει πως είναι ένα σχέδιο της Νουρτέν για να κρατήσει όλα τα λεφτά για τον εαυτό της. Ο Μουχσίν ρωτάει την Ελίφ που βρήκε η Νουρτέν τα λεφτά και η μικρή του λέει πως τα πήρε από το κτήμα, που την πήγε. Ο Μουχσίν της ζητάει να τον πάει σε εκείνο το μέρος. Ο Κενάν επισκέπτεται τον Σελίμ και του λέει πως κάνει ό,τι μπορεί για να τον βγάλει από τη φυλακή. Προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση.

Επίσης καταφέρνει να τον ηρεμήσει με το θέμα της Ζεϊνέπ και τον πείθει να την ακούσει. Η Αλιγιέ μιλάει και εκείνη με τη Ζεϊνέπ και την πείθει να αποκαλύψει στον Σελίμ πως θα γίνει πατέρας. Καθώς η Φεριντέ και ο Μουράτ διαβάζει, έρχεται ο Βεϊσέλ και ο νεαρός κρύβει τα βιβλία του. Ο Βεϊσέλ δεν ξέρει ότι ο Μουράτ σπουδάζει. Ο Νετζντέτ επισκέπτεται τον Σελίμ στη φυλακή κρατώντας στα χέρια του τις νέες φωτογραφίες του Ερκούτ με τη Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ δεν ξέρει τι να πει. Η Τουλάι ανακαλύπτει ότι το πλυντήριο αυτοκινήτων έχει πουληθεί αλλά ο Βεϊσέλ το αρνείται…

Τετάρτη 13/3/19 – Επεισόδιο 292: Μετά τις φωτογραφίες, που του έδειξε ο Νετζντέτ, ο Σελίμ είναι πλέον σίγουρος ότι η Ζεϊνέπ τον απατάει. Χωρίς να έχει ιδέα για τις φωτογραφίες, η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη φυλακή να δει τον Σελίμ. Είναι πολύ ενθουσιασμένη επειδή θα του πει πως θα γίνει πατέρας. Όταν φτάνει όμως εκεί, ο Σελίμ της δείχνει τις φωτογραφίες και τη ρωτάει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο πατέρας του παιδιού της. Της λέει πως δεν την εμπιστεύεται. Η Ζεϊνέπ αισθάνεται συντριμμένη αλλά και ο Σελίμ δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση. Όταν η Ζεϊνέπ επιστρέφει σπίτι κλαίγονται, η Αλιγιέ παραξενεύεται. Η Ζεϊνέπ της λέει μόνο πως ο Σελίμ πλέον δεν την εμπιστεύεται κλαίγοντας ασταμάτητα.

Η φήμη πως το πλυντήριο αυτοκινήτων πουλήθηκε και το γεγονός πως ο Βεϊσέλ έβαλε τη Μελέκ να υπογράψει κάποια χαρτιά κάνουν την Τουλάι να υποψιάζεται τις κινήσεις του Βεϊσέλ. Αρχίζει να ψάχνει και ανακαλύπτει πως ο Βεϊσέλ πούλησε την επιχείρησή του και ένα σπίτι. Η Ελίφ οδηγεί τον Μουχσίν στο κτήμα. Η Σεχέρ μένει άφωνη όταν τους βλέπει μπροστά της. Την ίδια έκπληξη νιώθει και ο Μουχσίν. Όταν της λέει πως θέλει να επιστρέψει τα χρήματα στον ιδιοκτήτη τους, η Σεχέρ λέει στον Μουχσίν πως μετάνιωσε για ό,τι έκανε και τον πείθει για αυτό. Καταφέρνει να τους διώξει πριν τους δει κανείς και ο Μουχσίν εξακολουθεί να έχει τα χρήματα στην κατοχή του. Όταν η Νουρτέν δεν μπορεί να βρει τη Σεχέρ, καλεί την Αρζού και της ζητάει λεφτά για να μην φέρει πίσω την Ελίφ.

Η Αρζού καλεί κάποιον και του λέει πως θέλει να εξαφανίσει μια γυναίκα και ένα κopιτσάκι. Η Σεχέρ κρυφακούει τη συνομιλία της και ενημερώνει αμέσως τη Νουρτέν. Την ενημερώνει και για την επίσκεψη στη φάρμα του Μουχσίν με την Ελίφ. Η Νουρτέν τηλεφωνεί στον Μουχσίν αλλά δεν τον βρίσκει. Ο Μουχσίν και η Ελίφ προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να βοηθήσουν με τα χρήματα που έχουν, τον Χαμίτ, χωρίς να τον εκμεταλλευθεί ο Σενόλ. Ο Βεϊσέλ βλέπει τη Μελέκ να πλέκει μωρουδιακά και εκείνη του λέει πως είναι για το μωρό της Ζεϊνέπ. Ο Βεϊσέλ ξαφνιάζεται από τα νέα και τα βάζει με την Τουλάι, που το κράτησε μυστικό από εκείνον. Η Τουλάι βρίσκει την ευκαιρία, που ήθελε και του μιλάει για την πώληση της επιχείρησης και του σπιτιού της Μελέκ…

Πέμπτη 14/3/19 – Επεισόδιο 293: Ο Μουχσίν πηγαίνει τυχαία στο εστιατόριο της Μελέκ και κανονίζει με τον Βεϊσέλ να ταϊζει τα άπορα παιδιά και ο Βεϊσέλ δέχεται όταν βλέπει πως έχει πολλά λεφτά. Η Ελίφ και ο Χαμίτ χαίρονται όταν μαθαίνουν τι κανόνισε ο Μουχσίν. Την επόμενη μέρα ο Χαμίτ πηγαίνει με τους φίλους του να φάνε στο εστιατόριο αλλά ο Βεϊσέλ κάνει πως δεν ξέρει τίποτα και τους διώχνει. Η Φεριντέ δεν ξέρει τι να κάνει. Η Νουρτέν ζητάει εξηγήσεις από τον Μουχσίν για τα λεφτά και τρελαίνεται όταν μαθαίνει πως τα ξόδεψε.

Τηλεφωνεί στη Σεχέρ και της λέει τι συνέβη. Στη συνέχεια στέλνει ένα μήνυμα στην Αρζού και κανονίζει να συναντηθούν σε ένα πολυσύχναστο μέρος. Η Αρζού δίνει χρήματα στη Νουρτέν και εκείνη της λέει πως είναι η πρώτη δόση και πως θα της δώσει την Ελίφ όταν την ξεπληρώσει. Η Αρζού είναι έξαλλη αλλά δεν έχει άλλη επιλογή επειδή δεν θέλει να επιστρέψει η Ελίφ στο κτήμα. Κρυφά ακολουθεί τη Νουρτέν αλλά εκείνη αντιλαμβάνεται την παρουσία της. Ο Ερκούτ σκέφτεται πως η Ζεϊνέπ δεν θα του πει ποτέ το ναι και μιλάει στον Νετζντέτ.

Ο Νετζντέτ του λέει πως έδειξε στον Σελίμ τις φωτογραφίες του με τη Ζεϊνέπ και για αυτό δεν πρέπει να χάνει τις ελπίδες του. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως ο η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ τσακώθηκαν ξανά και ανησυχεί γιατί η κοπέλα είναι έγκυος και πρέπει να προσέχει τον εαυτό της. Ο Κενάν επισκέπτεται τον Σελίμ και τον ρωτάει γιατί συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Ο Κενάν δεν πιστεύει πως η Ζεϊνέπ απατάει τον Σελίμ. Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να κάνει έκτρωση. Πηγαίνει στον γιατρό αλλά το μετανιώνει την τελευταία στιγμή…

Παρασκευή 15/3/19 – Επεισόδιο 294: Η Μελέκ συνεχίζει να πλέκει πουλόβερ για την «Αϊσεγκιούλ» που είναι στην πραγματικότητα η Ελίφ. Λέει στην Τουλάι πως θέλει να πάει η ίδια στη θεία της Φεριντέ και να δώσει το πουλόβερ στο κopιτσάκι. Η Τουλάι της υπόσχεται να το μιλήσει στη Φεριντέ και να το κανονίσουν. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και μιλάει με την Γκόντζα. Της λέει πως ο Σελίμ δεν πυροβόλησε με πρόθεση τον Νετζντέτ και της ζητάει να πει ό,τι θα μπορούσε να βοηθήσει τον Σελίμ να βγει από τη φυλακή. Η Γκόντζα όμως της λέει πως δεν ξέρει τίποτα άλλο και πως έχει καταθέσει στην αστυνομία. Όταν η Ζεϊνέπ της λέει πως είναι έγκυος η Γκόντζα ξαφνιάζεται αλλά της λέει πως δεν θα έκανε κάτι εναντίον του δικού της άντρα και τη διώχνει.

Η Ζεϊνέπ αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βεϊσέλ. Η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ πως θέλει να κάνουν ένα παιδί. Ο Σερντάρ έρχεται αντιμέτωπος με την Αρζού και απαιτεί να δει την Τουγτσέ αλλά η Αρζού του λέει πως αυτό δεν θα το επιτρέψει να συμβεί. Η Αλιγιέ είναι απαρηγόρητη επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει. Ο Βεϊσέλ είναι στενοχωρημένος επειδή η Τουλάι τον έπιασε να λέει ψέματα. Η Ζεϊνέπ τον επισκέπτεται και του μιλάει για την ψεύτικη κατάθεση του Ερκούτ, που καταδίκασε τον Σελίμ. Ο Βεϊσέλ ορκίζεται να τον κάνει να πληρώσει αλλά η Ζεϊνεπ του λέει πως είναι μάταιο να μιλήσει με τον Ερκούτ. Του λέει πως ο Νετζντέτ ήταν αυτός που προκάλεσε το ατύχημα με το αυτοκίνητο του Μελίχ και πως αυτό είναι που πρέπει να αποδείξουν. Ο Βεϊσέλ υποψιάζεται πως πίσω από αυτή τη δουλειά κρύβεται ο Οσμάν, άνθρωπος του Νετζντέτ.

Ο Βεϊσέλ επισκέπτεται τον Οσμάν στο εργαστήριό του και τον παγιδεύει. Τον ρωτάει ποιος του έδωσε την εντολή να οργανώσει το ατύχημα και καταφέρνει να πάρει την ομολογία του. Θέλει να τον πάει στο αστυνομικό τμήμα να δώσει κατάθεση. Ενημερώνει σχετικά και τη Ζεϊνέπ και την κάνει πολύ χαρούμενη. Ενώ ο Βεϊσέλ οδηγεί τον Οσμάν στο τμήμα, κάποιος πυροβολεί από μακριά τον Όσμάν. Η Νουρτέν αποφασίζει να κρύψει τα χρήματα που πήρε από την Αρζού στο σπίτι της Φεριντέ και της Μελαχάτ ώστε να μην τα βρει ξανά ο Μουχσίν. Η Σεχέρ περιμένει μαζί με την Τουγτσέ το σχολικό λεωφορείο να φτάσει και η μικρή της ζητάει να φύγει γιατί δεν θέλει να τη δουν οι φίλες της, αφού είναι υπηρέτρια και όχι η νταντά της. Όταν ο Σερντάρ βλέπει την Τουγτσέ μόνη, της λέει πως δεν θα πάρει σχολείο γιατί έχει για εκείνη μια μεγάλη έκπληξη και την παίρνει μαζί του…

Δευτέρα 18/3/19 – Επεισόδιο 295: Ο Οσμάν δολοφονείται μπροστά στα μάτια του Βεϊσέλ, ο οποίος πανικοβάλλεται και κρύβεται. Ο Βεϊσέλ βλέπει τον άντρα, που σκότωσε τον Οσμάν να φεύγει. Καλεί την αστυνομία ανώνυμα. Η Ζεϊνέπ, χωρίς να έχει ιδέα για το τι έχει συμβεί, περιμένει τον Βεϊσέλ να φέρει τον Οσμάν στο αστυνομικό τμήμα. Ο Βεϊσέλ συναντάει εκεί την κόρη του και της λέει τι συνέβη. Η Ζεϊνέπ προτείνει να μιλήσουν στην αστυνομία αλλά ο Βεϊσέλ την πείθει να μην το κάνει λέγοντας της πως θα ήταν πολύ επικίνδυνο να μιλήσουν χωρίς να έχουν ακλόνητες αποδείξεις.

Η Ζεϊνέπ νιώθει απελπισμένη. Θυμάται την πρόταση του Ερκούτ αν χωρίσει και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Κενάν την ακούει να κανονίζει να συναντηθεί με κάποιον. Ο Ερκούτ είναι χαρούμενος επειδή θα συναντηθεί με τη Ζεϊνέπ και είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να την έχει δική του. Ο Νετζντέτ κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Οσμάν αλλά ζήτησε από τους εκτελεστές του να αφήσουν τον Βεϊσέλ να ζήσει γιατί θέλει να τον τιμωρήσει ο ίδιος. Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη επειδή ο Σερντάρ την πάει βόλτα.

Ο Σερντάρ πηγαίνει τη μικρή σπίτι του και έχει κανονίσει να βγάλει πλαστά διαβατήρια για να το σκάσουν. Αφήνει την Τουγτσέ μόνη της στο σπίτι για να κανονίσει τα διαβατήρια. Η Αρζού ρωτάει τη Σεχέρ αν η Τουγτσέ μπήκε στο σχολικό και εκείνη της απαντάει θετικά. Η Αλιγιέ λέει στον Κενάν πως θέλει να μιλήσει στον Σελίμ αλλά ο Κενάν της λέει πως θα ήταν καλύτερο να τον αφήσουν μόνο του για λίγο διάστημα. Η Μελέκ υπενθυμίζει στην Τουλάι πως θέλει να πάει στο σπίτι της Φεριντέ να αφήσει το πουλόβερ για την Άισεγκιούλ.

Η Τουλάι τελειώνει τις δουλειές της και ενώ είναι έτοιμη να συνοδεύσει τη Μελέκ στο σπίτι της Φεριντέ, έρχεται ο Βεϊσέλ. Η Τουλάι τον ρωτάει που πέρασε την προηγούμενη βραδιά και εκείνος δεν της απαντάει. Η Τουλάι χάνει την εμπιστοσύνη της στον Βεϊσέλ κάθε μέρα και περισσότερο. Ο Βεϊσέλ δεν αντέχει άλλο και λέει στην Τουλάι τι έγινε την προηγούμενη νύχτα με τον Οσμάν. Η Τουλάι απολογείται επειδή αμφέβαλε για εκείνον. Αν και δεν θέλει να αφήσει τον Βεϊσέλ μόνο του, κρατάει την υπόσχεση της στη Μελέκ και την πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ. Ο Νετζντέτ διατάζει τον Μπεκίρ να το φέρει τον Βεϊσελ…

Τρίτη 19/3/19 – Επεισόδιο 296: Η Νουρτέν αναγκάζει την Ελίφ να καθαρίσει το σπίτι. Η μικρή σπάει ένα βάζο και κόβει το χέρι της. Η Μελαχάτ θυμώνει με τη Νουρτέν επειδή έβαλε τη μικρή να δουλέψει. Η Νουρτέν πηγαίνει την Ελίφ στο φαρμακείο για να δουν το χέρι της. Η Μελέκ και η Τουλάι πηγαίνουν να επισκεφθούν τη Μελαχάτ. Η Τουλάι δεν μπορεί να βρει τη διεύθυνση και πηγαίνει να ρωτήσει λεπτομέρειες σε ένα μαγαζί. Η Μελέκ την περιμένει και ξαφνικά βλέπει την Ελίφ με τη Νουρτέν και φωνάζει το όνομα της κόρης της. Δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της. Η Ελίφ όμως δεν αναγνωρίζει τη Μελέκ. Η Νουρτέν αρχίζει να τρέχει με την Ελίφ. Η Μελέκ τις ακολουθεί αλλά δεν μπορεί να τις προλάβει καθώς μπαίνουν σε ένα ταξί.

Η Ελίφ ρωτάει τη Νουρτέν ποια ήταν η κυρία που τις ακολουθούσε και η Νουρτέν της απαντάει πως δεν την ξέρει και πως σίγουρα είναι κάποια τρελή, όμως και η ίδια είναι μπερδεμένη. Νομίζει πως η Ελίφ είναι κόρη της Αρζού και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Μελέκ την αποκαλούσε «κόρη της». Το μόνο όμως που τη νοιάζει είναι τα χρήματα, που θα πάρει από την Αρζού. Ο Μουχσίν ρωτάει τη Νουρτέν και την Ελίφ γιατί γύρισαν νωρίς και η Νουρτέν απαντάει επειδή η Ελίφ έκοψε το χέρι της. Η Τουλάι δεν βρίσκει τη Μελέκ και ανησυχεί. Τη βρίσκει στη μέση του δρόμου να ουρλιάζει πως απήγαγαν την κόρη της. Η Ελίφ θυμάται κάποιες στιγμές σχετικά με τη Μελέκ αλλά δεν έχει επανέλθει ακόμα η μνήμη της.

Η Ελίφ θέλει να μιλήσει στον Μουχσίν για τη Μελέκ αλλά η Νουρτέν επεμβαίνει και τη σταματά. Στέλνει τον Μουχσίν στον μπακάλη και λέει στην Ελίφ να μην πει λέξη σε κανέναν για τη Μελέκ. Η Ζεϊνέπ συναντάει τον Ερκούτ και του λέει πως δέχεται την πρότασή του. Ο Ερκούτ τρελαίνεται από τη χαρά του και πιάνει το χέρι της Ζεϊνεπ αλλά την κοπέλα το μόνο, που τη νοιάζει είναι να σώσει τον Σελίμ. Λέει στον Ερκούτ να μην περιμένει τίποτα περισσότερο από εκείνη. Ο Κενάν ακολουθεί τη Ζεϊνέπ και βλέπει τον Ερκούτ να κρατάει τρυφερά το χέρι της. Αρχίζει να σκέφτεται πως ο Σελίμ ίσως έχει δίκιο, που την υποψιάζεται. Η Τουγτσέ βαριέται μόνη της στο σπίτι του Σερντάρ και χαίρεται όταν εκείνος επιστρέφει.

Ο Σερντάρ της λέει πως θα πάνε κρουαζιέρα και η μικρή ενθουσιάζεται αλλά ταυτόχρονα κάνει και πολλές ερωτήσεις. Αναρωτιέται αν το γνωρίζει η μητέρα της και γιατί δεν πήγαν στο σπίτι της να πάρει τα ρούχα της. Ο Σερντάρ προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει. Ο Βεϊσέλ φοβάται πως θα έχει το τέλος του Όσμαν. Ο Μουράτ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τον πατέρα του και ο Βεϊσέλ του λέει τι συνέβη. Η Τουλάι και η Μελέκ επιστρέφουν σπίτι και η Μελέκ επαναλαμβάνει πως είδε την Ελίφ αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Ο Νετζντέτ είναι θυμωμένος επειδή οι άντρες του δεν έχουν βρει ακόμα τον Βεϊσέλ,,,

Τετάρτη 20/3/19 – Επεισόδιο 297: Ο Κενάν θυμάται όλες τις φορές που είδε τον Ερκούτ στο παρελθόν και συνειδητοποιεί πως είναι ο ίδιος άντρας, που η Αρζού ισχυρίστηκε ότι ήταν ο οδηγός, που χτύπησε την κόρη τους πριν από μήνες. Ο Κενάν πιστεύει πως η Αρζού ήταν αυτή, που έβαλε τον Ερκούτ να ψευδομαρτυρήσει. Όταν η Αρζού επιστρέφει, η Σεχέρ της λέει πως ο Κενάν την περιμένει και είναι θυμωμένος. Ο Κενάν ρωτάει την Αρζού για τη σχέση της με τον Ερκούτ και εκείνη το αρνείται αλλά ο Κενάν ξέρει πως η Αρζού, ο Νετζντέτ και ο Ερκούτ είναι συνεργάτες στο έγκλημα. Μαζί με την Αρζού πηγαίνουν στο σπίτι του Νετζντέτ. Εκεί ανακοινώνει πως ο γάμος του με την Αρζού έχει τελειώσει οριστικά και πως η Αρζού δεν θα επιστρέψει στο κτήμα ποτέ ξανά.

Ο Νετζντέτ λέει στον Κενάν πως δεν μπορεί να αποδείξει κανέναν από τους ισχυρισμούς του και πως ο μόνος εγκληματίας ανάμεσά τους είναι ο Σελίμ, που τον πυροβόλησε. Ο Κενάν τσακώνεται με τον Νετζντέτ ενώ ταυτόχρονα αναζητά τον Ερκούτ. Οι άντρες του Νετζντέτ εμφανίζονται και ο Κενάν φεύγει λέγοντας πως θα πληρώσουν για όσα έχουν κάνει. Η Αρζού αισθάνεται συντριμμένη επειδή ο Κενάν την εγκατέλειψε. Δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη και ξέρει πως δεν θα μπορέσει να δει την Τουγτσέ ξανά. Η Γκόντζα εμφανίζεται και ζητάει από την Αρζού να φύγει από τις ζωές τους. Ο Νετζντέτ τις προειδοποιεί να σταματήσουν να τσακώνονται. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως δεν έχει άλλη επιλογή και για να σώσει τον Σελίμ πρέπει να κάνει μια συμφωνία με τον Ερκούτ.

Η Τουγτσέ αρχίζει και ενοχλείται από τις ερωτήσεις του Σερντάρ για τη μητέρα της και την άρνησή του να της επιτρέψει να της τηλεφωνήσει. Καταφέρνει να του το σκάει και ο Σερντάρ την αναζητά στους δρόμους σαν τρελός. Η Τουγτσέ δεν μπορεί να βρει το δρόμο για το σπίτι της και αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να ζητήσει βοήθεια αλλά εκεί βλέπει τον Σερντάρ. Η Σεχέρ λέει στην Αλιγιέ πως ο Κενάν πήρε θυμωμένος την Αρζού και έφυγαν. Η Αλιγιέ φοβισμένη τηλεφωνεί στον Κενάν αλλά δεν τον βρίσκει. Όταν ο Κενάν επιστρέφει εκείνος της λέει τι συνέβη. Καθώς μιλάνε, η Σεχέρ έρχεται και τους λέει πως η Τουγτσέ δεν ήταν μέσα στο σχολικό.

Ο Κενάν τηλεφωνεί αμέσως στο σχολείο και μαθαίνει πως η Τουγτσέ δεν πήγε σχολείο. Τρελαμένος από αγωνία, ο Κενάν τηλεφωνεί στην αστυνομία. Η Μελέκ συνεχίζει να λέει πως δεν κατάφερε να πάρει την Ελίφ. Ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι βρίσκονται σε πανικό. Ο Βεϊσέλ πιστεύει πως τους έχει βάλει όλους σε κίνδυνο και αποφασίζει να το σκάσει αλλά τον πιάνουν οι άντρες του Νετζντέτ. Καταφέρνει όμως να τους ξεφύγει και κρύβεται σε ένα εγκαταλειμμένο σπίτι. Η Ελίφ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα της Μελέκ και αναρωτιέται γιατί την αποκάλεσε «κόρη μου»…

Πέμπτη 21/3/19 – Επεισόδιο 298: Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως εκείνο το πρωινό δεν είδε τη Τουγτσέ να ανεβαίνει στο σχολικό και φοβάται πως την απήγαγαν. Επίσης της λέει πως ο Κενάν έδιωξε την Αρζού από το σπίτι. Η Νουρτέν πηγαίνει στη δουλειά της αλλά δεν παίρνει μαζί της την Ελίφ, την αφήνει στην προσοχή του Μουχσίν. Η Ελίφ βλέπει στα όνειρά της τη Μελέκ. Η Ελίφ μιλάει στον Μουχσίν για το περιστατικό με τη Μελέκ.

Όταν η Τουγτσέ βλέπει τον Σερντάρ μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, διστάζει να πάει. Ζητάει βοήθεια από ένα οδηγό ταξί αλλά εκείνος αρνείται επειδή η μικρή δεν έχει χρήματα. Νυχτώνει και η Τουγτσέ φοβάται. Αποκοιμιέται σε ένα παγκάκι στο πάρκο και την επόμενη μέρα, τα ορφανά παιδιά του δρόμου την ενοχλούν και ζητάνε λεφτά. Ένας περαστικός σώζει την Τουγτσέ. Η Αλιγιέ πιστεύει πως η Αρζού απήγαγε την Τουγτσέ. Πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και ρωτάει την Αρζού για την Τουγτσέ αλλά εκείνη δεν ξέρει τίποτα. Η Αλιγιέ της λέει πως αν μάθει ότι η Αρζού έχει οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση της Τουγτσέ θα της ζητήσει εξηγήσεις. Ο Νετζντέτ ακούει τη φασαρία και κατεβαίνει στο σαλόνι και διώχνει την Αλιγιέ.

Ο Κενάν έχει ειδοποιήσει την αστυνομία αλλά δεν μπορεί να περιμένει στο σπίτι, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα αλλά δεν υπάρχει καμία πρόοδος και επιστρέφει σπίτι του. Η Αρζού υποψιάζεται πως ο Σερντάρ είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση της Τουγτσέ. Όταν λέει στον Νετζντέτ πως ο Σερντάρ την ενοχλεί συνεχώς και πως αυτός έχει απαγάγει την Τουγτσέ, ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος. Της λέει πως αν τον είχε σκοτώσει όπως της είχε ζητήσει, τίποτα δεν θα είχε συμβεί. Ο Νετζντέτ είναι αποφασισμένος να βρει την Τουγτσέ και να κάνει τον Σερντάρ να πληρώσει για την απαγωγή της εγγονής του. Η Γκόντζα ακούει τον Νετζντέτ και την Αρζού να μιλάνε και μαθαίνει πως ο Σερντάρ είναι ο απαγωγέας της Τουγτσέ. Τηλεφωνεί στον Σερντάρ και τον ενημερώνει για την κατάσταση.

Η Ζεϊνέπ επιστρέφει αργά στο σπίτι και ο Κενάν τη ρωτάει που ήταν. Η κοπέλα απαντάει πως ήταν στο σπίτι του πατέρα της και η Σεχέρ την ενημερώνει για την απαγωγή της Τουγτσέ. Ο Βεϊσέλ βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο εγκαταλειμμένο σπίτι. Η Τουλάι και ο Μουράτ τον σκέφτονται συνεχώς. Η Τουλάι του τηλεφωνεί και εκείνος της λέει πως όλα είναι καλά και πως έχει βρει ένα ασφαλές μέρος. Πηγαίνει να αγοράσει κάτι να φάει και βλέπει την Τουγτσέ μόνη της. Η Τουγτσέ θυμάται πως είναι ο πατέρας της Ζεϊνέπ και χαίρεται πολύ που τον βλέπει. Του λέει πως το έσκασε από τον Σερντάρ. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στη Ζεϊνεπ και την πιέζει να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο Ερκούτ μαθαίνει για το νέο διαβατήριο που έβγαλε ο Σερντάρ και ενημερώνει τον Νετζντέτ…

Παρασκευή 22/3/19 – Επεισόδιο 299: Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι του την Τουγτσέ. Η Τουγτσέ και η Μέλεκ χαίρονται όταν βλέπει η μία την άλλη. Η Μελέκ ρωτάει την Τουγτσέ τι έκαναν με την Ελίφ όταν ήταν μαζί. Η Τουγτσέ μαθαίνει πως η Μελέκ είναι η μητέρα της Ελίφ. Η Μελέκ λέει στην Τουγτσέ πως η Ελίφ δεν πέθανε, πως την έχουν απαγάγει και πως εκείνη θα τη βρει. Η Τουλάι αναρωτιέται ποια είναι η μικρή και ο Βεϊσέλ της λέει πως η Τουγτσέ είναι η εγγονή του Νετζντέτ. Πιστεύει πως όταν πάει την Τουγτσέ στον Νετζντέτ εκείνος θα τον συγχωρήσει. Όταν βγαίνει έξω από το σπίτι, οι άντρες του Νετζντέτ πιάνουν ξανά τον Βεϊσέλ.

Ο Νετζντέτ είναι έτοιμος να σκοτώσει τον Βεϊσέλ όταν εκείνος του λέει πως έχει την Τουγτσέ. Ο Νετζντέτ του λέει πως δεν θα τον αφήσει να φύγει και να πει σε κάποιον άλλο να φέρει στο σπίτι του την εγγονή του. Ο Βεϊσέλ ζητάει από τον Μουράτ να φέρει την Τουγτσέ. Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη που βλέπει ξανά την Αρζού και τον Νετζντέτ. Τους λέει όσα πέρασε και κρύβεται στην αγκαλιά της Αρζού. Ο Νετζντέτ διατάζει τους άντρες του να σκοτώσουν τον Βεϊσέλ και τον Μουράτ. Μια μάχη ξεκινάει και ένας πυροβολισμός ακούγεται. Η Τουγτσέ πέφτει στο έδαφος. Παρά την απαγόρευση του Νετζντέτ, η Αρζού τηλεφωνεί στον Κενάν και εκείνος της λέει πως δεν θέλει να ακούει ούτε τη φωνή της και κλείνει το τηλέφωνο.

Η Γκόντζα ακούει την Αρζού να μιλάει στον Κενάν και την προειδοποιεί να είναι προσεχτική, Ο Μουχσίν ρωτάει τη Νουρτέν για το περιστατικό με τη γυναίκα, που την κυνηγούσε και εκείνη του απαντάει πως πρόκειται για μια τρελή. Όταν ο Μουχσίν φεύγει η Νουρτέν μαλώνει την Ελίφ επειδή μίλησε σχετικά στον άντρα της. Η Σεχέρ μαθαίνει πως η Τουγτσέ είναι εγγονή του Νετζντέτ και ενημερώνει τη Νουρτέν. Η Πελίν και η Φεραγιέ επισκέπτονται τον Σελίμ στη φυλακή. Η Πελίν λυπάται επειδή ο Σελίμ είναι στη φυλακή αλλά χαίρεται που δεν μιλάει πια με τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ πιέζει τη Ζεϊνέπ να κάνει αίτηση διαζυγίου. Η Ζεϊνέπ ετοιμάζει τα σχετικά έγγραφα…

Close